Welch Allyn 250-2 LED otoscoop

Welch Allyn 250-2 LED otoscoop

WA.250-2
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 205,64
Inclusief BTW
€ 169,95 excl. BTW

 

Haal de toekomst van ooronderzoek in huis met de Welch Allyn 250-2 LED otoscoop

Zoek je een manier om je ooronderzoeken naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de vernieuwde Welch Allyn 250-2 LED Otoscoop, die de grenzen van traditionele diagnostische instrumenten verlegt. Ontworpen met een vertrouwde vorm maar met verbeterde functionaliteiten, biedt deze otoscoop een driemaal groter kijkgebied dan standaard otoscopen, waardoor elk detail van het oor zichtbaar wordt. De krachtige LED-verlichting zorgt voor langdurige, heldere beelden, waardoor je tot acht keer helderder zicht hebt in vergelijking met traditionele methoden.

De combinatie van onze unieke LumiView Clear-oorspectula voor eenmalig gebruik versterkt dit effect nog meer, door kristalheldere beelden te leveren zonder compromissen. Bovendien maakt de digitale compatibiliteit van deze otoscoop, in combinatie met de Welch Allyn iExaminer SmartBracket en de iExaminer Pro-app, het mogelijk om beelden van het oor vast te leggen en te delen. Dit is ideaal voor advies of second opinions, waardoor je jouw patiëntenzorg kunt verbeteren.

Met zijn focusvrije ontwerp en de mogelijkheid om digitale beelden te integreren in je diagnoseproces, stelt de Welch Allyn 250-2 LED Otoscoop je in staat om een stap voor te blijven in de medische zorg. Kies voor innovatie en precisie, kies voor Welch Allyn.

Productspecificaties Welch Allyn 250-2 LED otoscoop

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 250-2
  • Kleur: Zwart
  • Verlichting: LED
  • Voltage: 3,5V
  • Zonder handvat
Soort verlichting
LED
Voltage
3.5v
Soort Otoscoop
MacroView
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten