Welch Allyn LumiView transparante...

Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula 2,7 mm 34 stuks

WA.52432-CLR-1
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,56
Inclusief BTW
€ 2,94 excl. BTW

 

Verhelder je ooronderzoek met Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula

In de dynamische wereld van de gezondheidszorg sta je als professional constant onder druk om de beste zorg te bieden. Met de Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula, verkrijgbaar in pakketten van 34 stuks en met een grootte van 2,7 mm, bieden we je een duidelijk voordeel. Deze innovatieve, heldere oorspecula zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en zijn compatibel met Welch Allyn-otoscopen, waardoor ze een essentiële toevoeging zijn aan je diagnostische gereedschapskist.

Deze specula zijn een doorbraak in medisch onderzoek, aangezien ze tot vier keer meer licht doorlaten vergeleken met standaard zwarte oorspecula van 4,25 mm voor volwassenen en zelfs acht keer meer dan zwarte oorspecula van 2,75 mm voor kinderen. Dit resulteert in een aanzienlijk helderder beeld tijdens het onderzoek, waardoor je een duidelijker zicht hebt op het oor van je patiënt.

Het gebruik van een nieuw, helder speculum voor elke patiënt minimaliseert niet alleen het risico op kruisbesmetting, maar verhoogt ook de efficiëntie en hygiëne binnen je praktijk. Deze specula van niet-toxisch materiaal bieden een veilige, hygiënische oplossing die zowel voor de patiënt als voor de professional comfortabel is.

Door te kiezen voor de Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula maak je een bewuste keuze voor kwaliteit, veiligheid en helderheid in elk onderzoek. Deze specula zijn speciaal ontworpen om jouw werk gemakkelijker te maken en om een superieure patiëntenzorg te garanderen. Bestel nu en ervaar het verschil dat helderheid kan maken in je dagelijkse praktijk.

Productspecificaties Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula 2,7 mm 34 stuks

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 52432-CLR-1
  • Kleur: Transparant
  • Inhoud: 34 stuks
Kleur
Transparant
Afmeting
2,75 mm
Type
Wegwerp
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
34 stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: