Welch Allyn disposable specula 4,25...

Welch Allyn disposable specula 4,25 mm volwassenen 850 stuks

WA.52434-UB
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 60,43
Inclusief BTW
€ 49,94 excl. BTW

 

Welch Allyn wegwerpbare specula voor volwassenen kopen

Ben je op zoek naar een betrouwbare, hygiënische oplossing voor ooronderzoeken binnen jouw medische praktijk? Welch Allyn biedt de ideale oplossing met hun wegwerpbare specula van 4,25 mm, speciaal ontworpen voor volwassenen. Deze specula, verkrijgbaar in verpakkingen van 850 stuks, zijn perfect afgestemd op de behoeften van medische professionals die streven naar efficiëntie en veiligheid in hun diagnostische processen.

Compatibel met zowel de Macroview als de Pocket otoscoop van Welch Allyn, verzekeren deze specula van kunststof je van een superieure kwaliteit en gebruiksgemak. Met een diameter van 4,25 mm zijn ze geschikt voor algemeen gebruik bij volwassenen, waarbij ze een essentiële rol spelen in het waarborgen van een veilige en effectieve oorinspectie.

De specula zijn uitgerust met de innovatieve TipGrip bekleding en vormgeving, waardoor het verwijderen van de tips na gebruik moeiteloos verloopt. Dit draagt bij aan een vlottere workflow en verbetert de patiëntervaring. Gemaakt van lichtgewicht, niet-toxisch polypropyleen, bieden ze niet alleen comfort voor de patiënt, maar ook de zekerheid van eenmalig gebruik om kruisbesmetting te voorkomen.

De wegwerpbare specula van Welch Allyn zijn een toonbeeld van praktische innovatie, ontworpen om de uitdagingen van moderne medische praktijken aan te gaan. Door te kiezen voor deze specula verhoog je de standaard van zorg, terwijl je ook de hygiëne en veiligheid voor je patiënten garandeert.

Maak vandaag nog de overstap naar de wegwerpbare specula van 4,25 mm voor volwassenen van Welch Allyn en ervaar het gemak en de kwaliteit die deze producten bieden. Geschikt voor uiteenlopende medische omgevingen, zijn ze de perfecte keuze voor elke professional die het beste voor heeft met zijn patiënten. Bestel nu en zet een stap vooruit in de efficiëntie en effectiviteit van je ooronderzoeken.

Productspecificaties Welch Allyn disposable specula 4,25 mm volwassenen 850 stuks

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 52434-UB
  • Kleur: Zwart
  • Inhoud: 850 stuks
Kleur
Zwart
Afmeting
4,25 mm
Type
Wegwerp
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
850 stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: