Pleisters 

Pleisters kopen?

Pleisters worden gebruikt in verschillende situaties. Of u nu een klein sneetje hebt of een grotere wond, met een pleister beschermt u de wond tegen viezigheid. Bij EHBOproducten.nl vindt u pleisters van bekende merken zoals Hansaplast, Compeed, Betadine, Heltiq & BSN (Leukoplast).

Welk soort Pleister?

Pleisters op rol, wondpleisters, detecteerbare/HACCP pleisters, hechtpleister, eilandpleisters & kinderpleisters verkrijgbaar in verschillende maten en grootte’s bij EHBOproducten.nl

 • Detecteerbaar Blauw
  Detecteerbaar Blauw

  Dectecteerbare/HACCP Pleisters

  Pleisters worden gebruikt om kleine wondjes te stelpen/ af te dekken. Wij bieden u een ruim assortiment blauwe HACCP dectecteerbare pleisters, welke verkrijgbaar zijn in verschillende maten en soorten. Zoekt u bijv. blauwe pleisters voor uw Salvequick of Quickfix pleisterdispenser ga dan naar: Pleisterdispenser Navullingen

  Waarom worden er blauwe pleisters gebruikt?

  Blauwe HACCP pleisters zijn verplicht in de horeca en de voedingsindustrie. Blauwe pleisters zijn detecteerbaar en hiermee makkelijker herkenbaar als het in voedsel valt. 

 • Hechtpleister
  Hechtpleister

  Hechtpleister

  Een vast onderdeel van de verbandkoffer/verbanddoos is de hechtpleister. Hechtpleisters zorgen ervoor dat u materialen zoals, kompressen en snelverbanden kunt vastzetten.

  Hechtpleister van bekende merken als Hansaplast, BSN(Leukoplast, Leukosilk & Leukopor) en Heka.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease