Diabetes 

 • Teststrippen
  Teststrippen

  Bloedglucose testrips kopen? Bij Dia-Centrum.nl vindt u een ruim assortiment bloedglucose strips van merken als Ascensia, Roche, Abbott en HT-One.

  Let op bij het bestellen dat u de juiste diabetes strips besteld voor de juiste bloedglucose meter. Bijvoorbeeld bij de Contour glucosemeter heeft u de Contour meter nodig en bij de Contour Next teststrips moet u de Contour XT, Contour Next One of Contour USB bloedglucosemeter hebben.


  Dia-Centrum.nl voert een ruim assortiment goedgekeurde glucoseurineketonen en Cholesterol teststrippen.

 • Lancetten en Prikpennen
  Lancetten en Prikpennen

  Lancetten kopen? Als ervaren medische groothandel leveren wij een ruim assortiment van Lancetten op het gebied van testen op uw glucose. Voordelig op zoek naar Microlet, Securject, Accu-Chek softclix, BD Microfine of Unistik lancetten? Bekende merken als Roche, Ascensia, Becton Dickinson & Abbott ruim op voorraad.

 • Diverse Diabetes Benodigdheden
  Diverse Diabetes Benodigdheden

  Pennaald, Diabetes Etui of Insulinepen kopen? Een stijvolle diabetes etui verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Huidverzorgingsproducten en voeding(supplementen) voor een beter welzijn.

 • Thermometer
  Thermometer

  Thermometer

  Wij bieden een ruim assortiment thermometers aan van bekende merken als Welch Allyn, Braun, Omron, Riester en Microlife. Van eenvoudige koortsthermometers tot contactloze voorhoofdthermometers. Meet je eigen temperatuur op met de bijvoorbeeld een digitale thermometer.

 • Startsets
  Startsets

  Diabetes Bloedglucosemeter kopen? Heeft u Diabetes 1 of 2 meet dan de glucose nu snel en eenvoudig met een bloedglucosemeter en de bijbehorende bloedsuiker teststrips.

  Wenst u contactloos te meten, doe dit dan met de Freestyle Libre Sensor waarbij de testresultaten automatisch worden doorgevoerd in de FreeStyle Libre app. De FreeStyle Libre is te gebruiken zonder de reader.

  Snel en eenvoudig besteld en de volgende dag in huis voor bekende merken als Contour, OneTouch, Accu-Chek & FreeStyle Lite.

 • Bloeddrukmeter
  Bloeddrukmeter

  Bloeddrukmeter

  Bent u op zoek naar een bloeddrukmeter? Wij bieden een ruim assortiment bloeddrukmeters aan van bekende merken als Omron, Welch Allyn, Romed, Riester en Braun. Alle merken staan te boek als hoog aangeschreven merken en worden geroemd om hun betrouwbaarheid en degelijkheid. Steeds meer mensen hebben een hogere bloeddruk, daarom is het verstandig om uw bloeddruk te controleren. 

 • Hygiëne
  Hygiëne

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease