Sportverzorging 

Sportverzorging

Sportverzorging richt zich op de ondersteuning van sportende en bewegende mensen maar natuurlijk ook op niet-sporters. Wij bieden u een ruim assortiment aan van coolpacks, sporttape, Bandages, blaarbehandeling en massage producten. U kunt hier denken aan producten voor fysio's, sportverzorgers, masseurs, personal trainers maar ook voor scholen.

 • Sporttape
  Sporttape

  Sporttape

  Bent u op zoek naar sporttape voor het intapen van uw knie, enkel of elleboog van bekende merken als Hansaplast, Mueller, Sanplast en HeltiQ? Wij bieden u een ruim assortiment sporttape aan in verschillende maten en hoeveelheden.

 • Bandage
  Bandage

  Acryl- Sportbandage

  Op zoek naar de juiste bandage? Wij bieden u een ruim assortiment aan van Acryl en Sportbandage.

 • Blaarbehandeling
  Blaarbehandeling

  Blaarbehandeling

  De meeste mensen krijgen wel eens te maken met een blaar. Met warmere temperaturen, komen blaren vaker voor. Met de blarenpleisters van Hansaplast en Compeed beschermt u de huid tegen infectie en vuil en vermindert dit ook direct de druk rondom de blaar.

 • Divers
  Divers
 • Kinesio Tape
  Kinesio Tape

  Kinesio Tape

  Waarom Kinesio Tape en geen normale sporttape? Kinesio Tape bevordert uw bloedtoevoer zodat, u een snellere herstel heeft na een inspanning. Wij bieden u een ruim assortiment aan van Kinesio tape in verschillende maten en kleuren.

 • Koud/Warm behandeling
  Koud/Warm behandeling

  Koud/Warm behandeling

  Bent u op zoek naar Coolpacks, Coolspray of instant koudkompressen? Bij ons bent u dan op het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan op het gebied van Koud/Warm behandeling in verschillende maten en hoeveelheden. Tip: Voor behandeling van sommige kwalen en pijntjes kan warmte- of koude compressie hulp bieden. Vind hier de compressie die je zoekt, en de middelen om ze toe te passen.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease