Welch Allyn LumiView transparante...

Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula 4,25 mm 34 stuks

WA.52434-CLR-2
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,56
Inclusief BTW
€ 2,94 excl. BTW

 

Verlicht je diagnostiek met Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula

De medische wereld is constant in ontwikkeling, met nieuwe uitdagingen die dagelijks op je pad komen, vooral als het gaat om de zorg voor patiënten. Welch Allyn introduceert een game-changer voor je fysieke onderzoeken: de LumiView transparante otoscoop specula van 4,25 mm, verpakt per 34 stuks. Deze innovatieve specula zijn ontworpen om je diagnostische processen aanzienlijk te verbeteren, door een helderder zicht te bieden in combinatie met elke Welch Allyn-otoscoop.

Deze transparante, eenmalig te gebruiken specula verhogen niet alleen de kwaliteit van je onderzoeken door een vier keer grotere lichtopbrengst in vergelijking met traditionele zwarte specula van 4,25 mm voor volwassenen, maar bieden ook een acht keer grotere lichtopbrengst dan zwarte specula van 2,75 mm voor kinderen. Dit heldere voordeel stelt je in staat om meer gedetailleerde observaties te maken, wat essentieel is voor een nauwkeurige diagnose.

Bovendien, door voor elk onderzoek een nieuw speculum te gebruiken, minimaliseer je het risico op kruisbesmetting aanzienlijk, waardoor je praktijk een veiligere omgeving wordt voor zowel patiënten als zorgverleners. Deze stap naar wegwerpbare specula is een verantwoorde keuze voor medische professionals die prioriteit geven aan hygiëne en patiëntveiligheid.

De Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula zijn gemaakt van lichtgewicht, niet-toxisch materiaal, wat ze comfortabel maakt voor zowel de patiënt als de gebruiker. Hun helderheid en gemak in gebruik maken ze tot een essentieel onderdeel van elke medische uitrusting.

Kies voor de Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula om je diagnostische mogelijkheden te verbeteren, je workflow te optimaliseren en de patiëntenzorg naar een hoger niveau te tillen. Bestel nu en ervaar zelf de helderheid en precisie die deze specula bieden.

Productspecificaties Welch Allyn LumiView transparante otoscoop specula 4,25 mm 34 stuks

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 52434-CLR-1
  • Kleur: Transparant
  • Inhoud: 34 stuks
Kleur
Transparant
Afmeting
4,25 mm
Type
Wegwerp
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
34 stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: