Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 10 cm
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 10 cm
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel...
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel...

Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 10 cm

HT.932462
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 11,95
Inclusief BTW
€ 10,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 11,95
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 10,75
 

Peha-haft fixatiezwachtel rood: Dé oplossing voor veilige verbandfixatie

Ben je op zoek naar de ultieme fixatiezwachtel om al je verbanden stevig op hun plaats te houden? Overweeg dan zeker Peha-haft Fixatiezwachtel Rood. Of je nu gewrichten, conische lichaamsdelen moet behandelen of canules wilt bevestigen, deze zelfhechtende elastische fixatiezwachtel biedt de perfecte oplossing. Wij nemen je mee en laten jou ontdekken waarom deze rode fixatiezwachtel een slimme keuze is voor jou en hoe het je kan helpen bij een optimale verbandfixatie.

Waarom Peha-haft fixatiezwachtel kopen?

Veilig verbanden fixeren

Peha-haft Fixatiezwachtel Rood is speciaal ontworpen voor het fixeren van allerlei soorten verbanden. Of je nu te maken hebt met een complex verband op een gewricht of een verband dat op een conisch lichaamsdeel moet worden aangebracht, deze fixatiezwachtel biedt de zekerheid dat het verband stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij beweging.

Speciaal voor gewrichten en conische lichaamsdelen

Waarom kiezen voor Peha-haft Fixatiezwachtel Rood? Deze zwachtel is bij uitstek geschikt voor gewrichten en conische lichaamsdelen. Het elastische materiaal past zich moeiteloos aan de vorm van het lichaam aan en zorgt voor een veilige en comfortabele bevestiging van het verband. Of je nu met enkelverbanden, knieverbanden of verbanden voor andere gewrichten werkt, deze fixatiezwachtel is de perfecte keuze.

Bevestiging van canules en meer

Naast het fixeren van verbanden, is Peha-haft Fixatiezwachtel Rood ook ideaal voor de bevestiging van canules en andere medische hulpmiddelen. Het biedt een betrouwbare hechting zonder de huid te irriteren, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor medische professionals.

De voordelen van Peha-haft fixatiezwachtel

Peha-haft Fixatiezwachtel biedt een breed scala aan voordelen die het tot een favoriet maken bij zowel medische professionals als thuisgebruikers:

Zelfhechtend en elastisch

Dankzij de zelfhechtende eigenschappen van deze fixatiezwachtel hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van extra tape of bevestigingsmaterialen. Het materiaal hecht stevig aan zichzelf, waardoor het verband op zijn plaats blijft zonder onnodige inspanning. Bovendien is het elastisch en rekt het ongeveer 100% in de lengte, wat zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid.

Eenvoudig op maat te knippen

Met een lengte van 20 meter en een breedte van 10 centimeter biedt Peha-haft Fixatiezwachtel voldoende materiaal om aan al je behoeften te voldoen. Het is ook eenvoudig op maat te knippen, zodat je precies de juiste hoeveelheid kunt gebruiken, zonder verspilling.

Sterk zelfhechtend effect

Het tweevoudige hechteffect van de crepestructuur en latexvrije impregnering zorgt voor een uitzonderlijk sterke hechting. Dit betekent dat slechts enkele windingen van de zwachtel nodig zijn om een veilige en langdurige verbandfixatie te bereiken. Het verband zal niet loslaten, zelfs niet bij activiteiten met veel beweging.

Huidvriendelijk en luchtdoorlatend

De Peha-haft Fixatiezwachtel is ontworpen met de gezondheid van de huid in gedachten. Het irriteert de huid niet en hecht niet aan de huid, het haar of kleding, wat zorgt voor comfortabel dragen. Bovendien is het materiaal luchtdoorlatend, wat een goede luchtcirculatie mogelijk maakt en voorkomt dat de huid verstikt raakt.

Peha-haft fixatiezwachtel rood: Economisch en effectief

Een van de grootste voordelen van Peha-haft Fixatiezwachtel is de economische en effectieve manier waarop je het kunt gebruiken. Dankzij het sterke zelfhechtende effect heb je slechts enkele windingen nodig om het verband stevig te fixeren. Dit betekent dat je minder materiaal gebruikt en kosten bespaart op de lange termijn. Bovendien is de zwachtel gemakkelijk op maat te knippen, zodat er geen verspilling is.

Bestel Peha-haft fixatiezwachtel rood vandaag

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte fixatiezwachtel voor het veilig en betrouwbaar fixeren van allerlei soorten verband, is Peha-haft Fixatiezwachtel Rood de juiste keuze voor jou. Met zijn elastische, zelfhechtende eigenschappen en huidvriendelijke ontwerp, biedt het comfort en gemoedsrust voor zowel medische professionals als thuisgebruikers.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Peha-haft Fixatiezwachtel Rood. Je zult merken hoe gemakkelijk en effectief het is om verbanden te fixeren, en hoe het kan bijdragen aan een sneller herstel en meer comfort voor de patiënt. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Peha-haft en maak je medische verzorging compleet.

Dus, waar wacht je nog op? Klik op de bestelknop en ervaar zelf de voordelen van Peha-haft Fixatiezwachtel Rood. Je zult er geen spijt van krijgen.

Productspecificaties Peha-haft 9324623 fixatiezwachtel rood 

  • Hartmann artikelnummer: 9324623
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 20 m x 10 cm
  • Materiaal: 40% katoen, 31% viscose en 29% polyamide.
Soort Windsel
Zelfklevend
Merk
Peha-haft
Kleur
Rood
Materiaal
Katoen
Polyamide
Viscose
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten