Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 8 cm
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 8 cm
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel...
Peha-haft Color rood fixatiezwachtel...

Peha-haft Color rood fixatiezwachtel 20 m x 8 cm

HT.932461
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 9,74
Inclusief BTW
€ 8,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 9,74
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 8,77
 

Peha-haft fixatiezwachtel rood: De beste keuze voor verbandfixatie

Ben je op zoek naar de perfecte fixatiezwachtel voor allerlei soorten verband? Overweeg dan Peha-haft Fixatiezwachtel Rood, de ultieme oplossing voor het veilig en effectief fixeren van verband op gewrichten, conische lichaamsdelen en zelfs voor het bevestigen van canules. Wij nemen je mee en laten jou ontdekken waarom deze rode fixatiezwachtel een slimme keuze is voor jou en hoe het je kan helpen bij een optimale verbandfixatie.

De voordelen van Peha-haft fixatiezwachtel

Peha-haft Fixatiezwachtel biedt tal van voordelen die het tot een onmisbaar hulpmiddel maken voor medische professionals en thuisgebruikers:

1. Effectieve verbandfixatie

Of je nu een verband aanbrengt op een gewricht of een conische lichaamsdeel, deze fixatiezwachtel zorgt voor een stevige en betrouwbare bevestiging. Dankzij de tweevoudige hechteffecten van de crepestructuur en latexvrije impregnering, kun je vertrouwen op een veilige fixatie, zelfs bij actieve bewegingen.

2. Eenvoudig op maat te knippen

Met een lengte van 20 meter en een breedte van 8 centimeter, biedt Peha-haft Fixatiezwachtel voldoende materiaal om aan al je behoeften te voldoen. Het is bovendien eenvoudig op maat te knippen, waardoor je precies de juiste hoeveelheid kunt gebruiken, zonder verspilling.

3. Zelfhechtend en elastisch

Dankzij de zelfhechtende eigenschappen van deze fixatiezwachtel, hoef je je geen zorgen te maken over het gebruik van tape of andere bevestigingsmaterialen. Het hecht zichzelf stevig aan, waardoor je tijd en moeite bespaart. Bovendien is het elastisch en rekt het ongeveer 100% in de lengte, wat zorgt voor comfort en bewegingsvrijheid.

4. Huidvriendelijk en luchtdoorlatend

De Peha-haft Fixatiezwachtel is ontworpen met aandacht voor de gezondheid van de huid. Het hecht niet aan de huid, het haar of kleding, waardoor het comfortabel is om te dragen. Bovendien is het luchtdoorlatend, wat zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt dat de huid verstikt raakt.

Waarom Peha-haft fixatiezwachtel kopen?

Als je op zoek bent naar de beste manier om verbanden veilig en betrouwbaar te fixeren, dan is Peha-haft Fixatiezwachtel de juiste keuze. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om dit product te kopen:

  • Veelzijdigheid: Of je nu thuis bent, in een medische praktijk, of in een ziekenhuis werkt, deze fixatiezwachtel is geschikt voor allerlei situaties en kan gebruikt worden voor verschillende typen verband.

  • Gemak: Met een handige lengte van 20 meter hoef je je geen zorgen te maken over het snel opraken van het materiaal. Het is ook makkelijk op maat te knippen, waardoor je het precies kunt aanpassen aan je behoeften.

  • Betrouwbare Fixatie: Je wilt er zeker van zijn dat het verband op zijn plaats blijft, vooral bij bewegende lichaamsdelen. Dankzij de tweevoudige hechteffecten van deze fixatiezwachtel, kun je erop vertrouwen dat het verband veilig blijft zitten.

  • Huidvriendelijkheid: De Peha-haft Fixatiezwachtel is ontworpen met de gezondheid van de huid in gedachten. Het veroorzaakt geen irritatie en hecht niet aan de huid, waardoor het comfortabel is om te dragen.

  • Economisch in Gebruik: Omdat slechts enkele windingen nodig zijn voor een veilige verbandfixatie, kun je efficiënt gebruikmaken van dit product. Het gaat lang mee en bespaart je kosten op de lange termijn.

Bestel Peha-haft fixatiezwachtel rood vandaag

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte fixatiezwachtel voor het veilig en betrouwbaar fixeren van allerlei soorten verband, dan is Peha-haft Fixatiezwachtel Rood de juiste keuze voor jou. Met zijn elastische, zelfhechtende eigenschappen en huidvriendelijke ontwerp, biedt het comfort en gemoedsrust voor zowel medische professionals als thuisgebruikers.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Peha-haft Fixatiezwachtel Rood. Je zult merken hoe gemakkelijk en effectief het is om verbanden te fixeren, en hoe het kan bijdragen aan een sneller herstel en meer comfort voor de patiënt. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Peha-haft en maak je medische verzorging compleet.

Dus, waar wacht je nog op? Klik op de bestelknop en ervaar zelf de voordelen van Peha-haft Fixatiezwachtel Rood. Je zult er geen spijt van krijgen.

Productspecificaties Peha-haft 9324613 fixatiezwachtel rood 

  • Hartmann artikelnummer: 9324613
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 20 m x 8 cm
  • Materiaal: 40% katoen, 31% viscose en 29% polyamide.
Soort Windsel
Zelfklevend
Merk
Peha-haft
Kleur
Rood
Materiaal
Katoen
Polyamide
Viscose
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten