Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks
Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks
Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks
Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks

Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks

HT.3101101
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 4,31
Inclusief BTW
€ 3,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
8 10% € 3,44
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
8 10% € 3,87
 

Kies voor flexibiliteit met Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm

Ben je op zoek naar een elastisch fixatiezwachtel dat zowel sterk als huidvriendelijk is? De Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel van 4 cm breed en 4 m lang biedt de perfecte oplossing. Verpakt in een set van 20 stuks, is dit product ideaal voor een breed scala aan medische toepassingen, zowel professioneel als thuis.

De Peha-Lastotel fixatiezwachtel is gemaakt van een hoogwaardige mix van 58% polyamide en 42% viscose. Dit materiaal zorgt voor een crêpe-achtige oppervlaktestructuur die zacht aanvoelt op de huid, terwijl de sterke elasticiteit van ongeveer 140% zorgt voor een stevige en betrouwbare fixatie. Deze zwachtel is speciaal ontworpen om gemakkelijk en snel te worden aangebracht zonder plooivorming, wat verschuiven voorkomt en zorgt voor een langdurige fixatie.

Deze fixatiezwachtel is bijzonder geschikt voor het aanbrengen van lichte drukverbanden, vooral rond gewrichten en conische of ronde lichaamsdelen. Door de sterke rekbaarheid blijft het windsel goed op zijn plaats en biedt het de benodigde ondersteuning. Bovendien is het zwachtel steriliseerbaar bij 134 °C, wat zorgt voor extra hygiëne bij medische toepassingen.

Kies Peha-Lastotel voor een effectieve en flexibele oplossing voor al je fixatiebehoeften en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid die dit product biedt.

Wat zijn de voordelen van de Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks?

  • Sterk elastisch: Met een rek van ca. 140% biedt de zwachtel een uitstekende elasticiteit, waardoor het ideaal is voor lichte drukverbanden.
  • Crêpe-achtige structuur: De speciale oppervlaktestructuur zorgt voor extra grip en voorkomt verschuiving, wat betekent dat het verband goed op zijn plaats blijft zitten.
  • Huidvriendelijke hydrofiele vezels: Gemaakt van 58% polyamide en 42% viscose, is de zwachtel zacht voor de huid en absorbeert het vocht effectief, wat het comfort verhoogt.
  • Eenvoudig aan te brengen: De zwachtel kan snel en gemakkelijk worden aangebracht zonder plooivorming, wat tijd bespaart en zorgt voor een veilige fixatie.
  • Steriliseerbaar: De zwachtel kan worden gesteriliseerd (stoom A 134 °C), wat belangrijk is voor hygiënisch gebruik in medische settings.
  • Veelzijdig: Geschikt voor alle soorten fixatieverbanden, speciaal voor gewrichten en conische of ronde lichaamsdelen. Hierdoor is het een veelzijdige oplossing voor diverse medische behoeften.
  • Lengte en breedte: Met een breedte van 4 cm en een lengte van 4 m biedt de zwachtel voldoende materiaal voor effectieve fixatie.
  • Los verpakt: De zwachtels worden los in een doos geleverd, wat de toegang en opslag vergemakkelijkt.

Productspecificaties Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 4 cm 20 stuks

  • Merk: Hartmann
  • Artikelnummer Hartmann: 3101101
  • Inhoud: 20 stuks
  • Afmeting: 4 m x 4 cm (Lengte x Breedte)
Soort Windsel
Viscose
polyamide
Merk
Peha instrumenten
Kleur
Wit
Afmeting
400 x 4 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Wordt voor u doorbesteld.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 stuks

Bijbehorende producten