Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks
Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks
  • Nieuw
Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks
Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks

Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks

HT.3101121
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,58
Inclusief BTW
€ 6,95 excl. BTW

 

Krijg uitstekende ondersteuning met Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm

Ben je op zoek naar een veelzijdig en elastisch fixatiezwachtel dat voor diverse medische toepassingen geschikt is? De Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel van 8 cm breed en 4 m lang biedt precies wat je nodig hebt. Deze verpakking van 20 stuks is ideaal voor zowel professioneel gebruik als thuiszorg.

De Peha-Lastotel fixatiezwachtel is gemaakt van een hoogwaardige mix van 60% viscose en 40% katoen. Dit zorgt voor een sterk en huidvriendelijk materiaal dat comfortabele ondersteuning biedt zonder te irriteren. Met een crêpe-achtige oppervlaktestructuur en een elasticiteit van ongeveer 140%, is deze zwachtel gemakkelijk en snel aan te brengen zonder plooivorming, en blijft hij goed op zijn plaats.

Dit fixatiezwachtel is perfect voor een breed scala aan toepassingen, zoals het fixeren van wondbedekkers, polstermateriaal en zinklijmverbanden. Bovendien is het zeer geschikt voor het aanleggen van noodverbanden bij eerste hulp. De geweven kanten voorkomen rafelen, wat de duurzaamheid verhoogt, terwijl de lengte van 4 m voldoende materiaal biedt voor diverse toepassingen.

Elk windsel is individueel verpakt, wat zorgt voor maximale hygiëne en gebruiksgemak. Kies voor Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel en ervaar de perfecte combinatie van flexibiliteit, stevigheid en comfort voor al je fixatiebehoeften.

Wat zijn de voordelen van de Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks?

  • Sterk elastisch: Met een rek van ca. 140% biedt deze zwachtel een uitstekende elasticiteit, ideaal voor lichte drukverbanden en effectieve fixatie.
  • Crêpe-achtige structuur: De speciale oppervlaktestructuur zorgt voor extra grip, waardoor het verband goed op zijn plaats blijft en verschuiving wordt voorkomen.
  • Huidvriendelijke hydrofiele vezels: Gemaakt van 58% polyamide en 42% viscose, is de zwachtel zacht voor de huid en absorbeert het vocht effectief, wat het comfort verhoogt.
  • Eenvoudig aan te brengen: De zwachtel kan snel en gemakkelijk worden aangebracht zonder plooivorming, wat tijd bespaart en zorgt voor een veilige fixatie.
  • Steriliseerbaar: De zwachtel kan worden gesteriliseerd (stoom A 134 °C), wat belangrijk is voor hygiënisch gebruik in medische settings.
  • Veelzijdig: Geschikt voor alle soorten fixatieverbanden, speciaal voor gewrichten en conische of ronde lichaamsdelen. Hierdoor is het een veelzijdige oplossing voor diverse medische behoeften.
  • Lengte en breedte: Met een breedte van 8 cm en een lengte van 4 m biedt de zwachtel voldoende materiaal voor effectieve fixatie.
  • Los verpakt: De zwachtels worden los in een doos geleverd, wat de toegang en opslag vergemakkelijkt.

Productspecificaties Peha-Lastotel elastisch fixatiezwachtel 4 m x 8 cm 20 stuks

  • Merk: Hartmann
  • Artikelnummer Hartmann: 3101121
  • Inhoud: 20 stuks
  • Afmeting: 4 m x 8 cm (Lengte x Breedte)

Bijbehorende producten