MoliCare Pad Inlegger 2 druppels 28 stuks
MoliCare Pad Inlegger 2 druppels 28 stuks
  • Nieuw
MoliCare Pad Inlegger 2 druppels 28...
MoliCare Pad Inlegger 2 druppels 28...

MoliCare Pad Inlegger 2 druppels 28 stuks

HT.1681002
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 6,49
Inclusief BTW
€ 5,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
12 10% € 7,78
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
12 10% € 5,84
 

MoliCare Pad inleggers: Discreet en betrouwbaar op het gebied van incontinentie

Zoek je naar een discrete oplossing voor licht tot matig urineverlies? MoliCare Pad inleggers, met een absorptievermogen van 2 druppels, zijn ontworpen om jou zekerheid en comfort te bieden. Elk pakket bevat 28 inleggers die gemakkelijk en veilig in je eigen ondergoed passen, dankzij de brede plakstrip die voor een betrouwbare fixatie zorgt.

Deze inleggers zijn uitgerust met een speciale geurneutralisator die onaangename geurtjes tegengaat, waardoor je je de hele dag fris en zelfverzekerd kunt voelen. De snelle absorptie en het effectieve antileksysteem zorgen voor maximale bescherming tegen doorlekken, terwijl de huidvriendelijke materialen en het dermatologisch geteste ontwerp ervoor zorgen dat je huid gezond blijft.

Of je nu thuis bent, op het werk of onderweg, MoliCare Pad inleggers bieden een praktische oplossing die gemakkelijk in gebruik is. De pads zijn zacht, comfortabel en ontworpen om onder alle omstandigheden een betrouwbare bescherming te bieden. Kies voor MoliCare Pad inleggers en geniet van een actieve levensstijl zonder zorgen over lekken of geurtjes. Waar je ook gaat, MoliCare staat klaar om je te ondersteunen.

Voordelen van MoliCare Pad Inlegger 2 druppels (28 stuks)

  • Veilige fixatie: Uitgerust met een brede plakstrip voor een betrouwbare en comfortabele bevestiging in gewoon ondergoed.
  • Effectieve geurneutralisatie: Bevat een geurneutralisator die onaangename geuren effectief neutraliseert, waardoor welzijn wordt verhoogd.
  • Snelle absorptie: Ontworpen met een snel absorptievermogen en een antileksysteem voor maximale veiligheid en zekerheid.
  • Huidvriendelijk materiaal: Gemaakt van materialen die zacht zijn voor de huid, wat bijdraagt aan comfort bij dagelijks gebruik.
  • Dermatologisch getest: Deze pads zijn dermatologisch getest om huidirritatie te minimaliseren en zijn veilig voor gevoelige huidtypes.
  • Discreet en comfortabel: Ontworpen om discreet en comfortabel te zijn, zodat gebruikers hun dagelijkse activiteiten ongehinderd kunnen voortzetten.
  • Geschikt voor lichte tot matige incontinentie: Ideaal voor gebruikers die lichte tot matige urineverlies ervaren en betrouwbare bescherming nodig hebben.
  • Unisex gebruik: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor incontinentiezorg.

De MoliCare Pad Inleggers bieden niet alleen effectieve lekbescherming, maar ook een comfortabele, veilige en hygiënische oplossing voor dagelijks gebruik.

Productspecificaties MoliCare Pad Inlegger 2 druppels 28 stuks

  • Merk: Hartmann
  • Artikelnummer Hartmann: 1681002
  • Inhoud: 28 stuks
  • Opname in ml: 321 ml
Merk
Molicare
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
28 Stuks

Bijbehorende producten