Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm buisverband
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm buisverband
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm buisverband
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm buisverband
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm...
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm...
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm...
Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm...

Coverflex Grip C 10 m x 6,75 cm buisverband

HT.931067
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 23,91
Inclusief BTW
€ 21,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 9,57
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 10% € 21,52
 

Coverflex buisverband kopen? - Buisverband voor handen, voeten en armen!

Ben je op zoek naar hoogwaardig buisverband voor diverse medische toepassingen? Zoek niet verder! Coverflex grip van Hartmann is de perfecte oplossing. Wij gaan  uitgebreid in op waarom Coverflex buisverband een uitstekende keuze is voor huidbescherming, fixatie en ondersteuning, en waarom Hartmann medische hulpmiddelen worden vertrouwd door professionals in de gezondheidszorg.

Waarom Coverflex buisverband van Hartmann?

Coverflex grip is een elastisch buisverband dat zich onderscheidt door zijn veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het is speciaal ontworpen voor gebruik op intacte huid en biedt diverse voordelen voor zowel patiënten als zorgverleners. Hier zijn de redenen waarom Coverflex buisverband van Hartmann de beste keuze is:

1. Huidvriendelijk en veilig

Een van de meest essentiële kenmerken van Coverflex® grip is dat het de huid beschermt en ondersteunt. Dit buisverband is gemaakt van zacht en elastisch materiaal dat comfortabel op de huid ligt. Het is bedoeld voor secundaire fixatie, wat betekent dat het verband op zijn plaats houdt zonder irritatie of schade aan de huid te veroorzaken.

2. Ondersteuning van gewrichten en ligamenten

Coverflex buisverband kan ook dienen als ondersteuning voor gewrichten en ligamenten. Of je nu herstelt van een blessure, extra stabiliteit nodig hebt tijdens het sporten, of gewoon comfortabeler wilt bewegen, Coverflex® grip biedt de juiste hoeveelheid compressie en ondersteuning zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

3. Ideaal voor secundaire fixatie

Dit buisverband is perfect voor secundaire fixatie van verschillende medische hulpmiddelen, waaronder verbanden. Het zorgt ervoor dat verbanden stevig op hun plaats blijven zitten, zelfs tijdens dagelijkse activiteiten. Het is een betrouwbare keuze voor het fixeren van wondverbanden, gips en andere benodigdheden.

4. Gebruiksvriendelijk en comfortabel

Coverflex® grip is buitengewoon gebruiksvriendelijk en comfortabel. Het elastische materiaal past zich moeiteloos aan de vorm van het lichaam aan en biedt een nauwsluitende pasvorm zonder te knellen of te verschuiven. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënt en vergemakkelijkt de toepassing door zorgverleners.

Voordelen van Coverflex C 10 m x 6,75 cm

Specifiek voor Coverflex C 10 m x 6,75 cm zijn er enkele extra voordelen te benoemen:

- Geschikt voor handen, voeten en armen

Coverflex C 10 m x 6,75 cm is een veelzijdige keuze, geschikt voor verschillende lichaamsdelen, waaronder handen, voeten en armen. Het brede formaat maakt het gemakkelijk aan te passen aan verschillende behoeften en toepassingen.

Waarom Hartmann medische hulpmiddelen?

Hartmann is een gerenommeerde naam in de wereld van medische hulpmiddelen. Met tientallen jaren ervaring staat Hartmann bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, innovatie en patiëntenzorg. Door te kiezen voor Hartmann medische hulpmiddelen, kies je voor vertrouwen, betrouwbaarheid en hoogwaardige producten die voldoen aan de hoogste normen in de gezondheidszorg.

Coverflex buisverband van Hartmann is de beste keuze voor huidbescherming, fixatie en ondersteuning van gewrichten en ligamenten. Met zijn huidvriendelijke eigenschappen, gebruiksgemak en veelzijdigheid is Coverflex grip een waardevolle aanvulling voor zowel patiënten als zorgverleners. Kies voor Coverflex en ervaar het comfort en de betrouwbaarheid van dit hoogwaardige buisverband voor diverse medische toepassingen. Vertrouw op Hartmann medische hulpmiddelen voor de beste zorg.

Productspecificaties Coverflex grip 9310670

  • Hartmann artikelnummer: 9310670
  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 10 m x 6,75 cm
  • Materiaal: 82% katoen, 9% elastaan, 9% polyamide
  • Geschikt voor: Handen, voeten en armen
Merk
Coverflex
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten