Peha instrumenten 991042 Kocher/Klem...

Peha instrumenten 991042 Kocher/Klem Chirurgisch 14 cm 25 stuks

HT.991042
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 96,73
Inclusief BTW
€ 79,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 38,69
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 10% € 87,05
 

Peha Instrument klem Kocher chirurgisch recht bestellen

Houd weefsel stevig vast

Ben je op zoek naar een betrouwbare instrumentklem voor chirurgische ingrepen? Overweeg dan de Peha-instrument klem Kocher chirurgisch recht. Deze instrumentklem is speciaal ontworpen om weefsel stevig vast te houden, wat essentieel is voor succesvolle operaties en medische procedures.

Voor diverse zorginstellingen

Of je nu werkt in een ziekenhuis, een ambulante zorginstelling of een operatiekamer, de Peha-instrument klem Kocher chirurgisch recht is geschikt voor gebruik in verschillende medische omgevingen. Het veelzijdige ontwerp maakt het een waardevolle aanvulling op de medische uitrusting.

Waarom kiezen voor Peha instrumenten?

Peha-instrumenten staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig mat geborsteld roestvrij staal dat voldoet aan de hoogste normen voor hygiëne en duurzaamheid. Deze instrumenten worden verwerkt in de Europese Unie, wat garant staat voor hun kwaliteit.

Duurzaam en hygiënisch

Wat Peha-instrumenten echt onderscheidt, is dat ze zijn ontworpen voor eenmalig gebruik. Dit betekent dat je altijd kunt rekenen op steriele instrumenten voor elke procedure. Bovendien hebben Peha-instrumenten een houdbaarheid van maar liefst 5 jaar, waardoor ze altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Met Peha-instrumenten krijg je de prestaties, het gevoel en het ontwerp van herbruikbare instrumenten, maar dan zonder de kosten en het gedoe van reinigen en steriliseren na gebruik. Het is een kosteneffectieve keuze die niet ten koste gaat van de kwaliteit.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare en hygiënische instrumentklem voor chirurgische toepassingen, is de Peha-instrument klem Kocher chirurgisch recht de juiste keuze. Bestel vandaag nog en ervaar de voordelen van hoogwaardige medische instrumenten van Peha.

Productspecificaties Peha Instrumenten 9910424 klem Kocher chirurgisch recht

  • Hartmann artikelnummer: 9910424
  • Inhoud: 25 stuks
  • Steriel verpakt per stuk
  • Afmeting: 14 cm
Merk
Peha instrumenten
Kleur
Zilver
Materiaal
RVS
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
25 Stuks