3M Coban zelfhechtend zwachtel 7,5...

3M Coban zelfhechtend zwachtel 7,5 cm x 4,5 m

3M.2083
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW
€ 4,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
24 10% € 12,98
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
24 10% € 4,87
 

Ben je op zoek naar een betrouwbaar en makkelijk te gebruiken verband? Dan is de 3M Coban 2081-T zelfklevend zwachtel precies wat je nodig hebt. Dit innovatieve product van 3M, een leider in gezondheidszorgoplossingen, biedt een uitstekende keuze voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor thuisgebruik.

Waarom kiezen voor Coban 2081-T zelfklevend zwachtel?

Het eerste dat opvalt bij dit zelfklevende windsel is de gebruiksvriendelijkheid. De Coban 2081-T zwachtel is ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. Het is een handige rol van 7,5 cm breed en 4,5 m lang, waardoor het geschikt is voor verschillende toepassingen. Je kunt het eenvoudig op maat knippen, wat betekent dat je altijd het perfecte formaat bij de hand hebt voor jouw specifieke behoefte. Een ander belangrijk aspect van het Coban zelfklevend windsel is dat het latexvrij is. Dit maakt het een veilige keuze voor iedereen, ook voor diegenen met een latexallergie. De zachte, maar stevige structuur zorgt ervoor dat het comfortabel is om te dragen, zonder in te boeten aan functionaliteit.

Multifunctionele toepassingen op het gebied van zwachtelen

Het zelfklevende windsel 3M Coban is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook uiterst veelzijdig:

  • Ideaal voor drukverbanden: De Coban zwachtel is perfect voor het aanleggen van drukverbanden. Of het nu gaat om kleine verwondingen of het ondersteunen van herstel na een operatie, dit verband biedt de nodige druk en steun.
  • Uitstekend voor het fixeren van kompressen: Het zelfklevende windsel is ook ideaal voor het vastzetten van kompressen op wonden, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke eerstehulpkit.

Ondersteuning bij blessures

Coban zelfklevende verbanden zijn niet alleen nuttig voor wondzorg, maar bieden ook ondersteuning voor gewrichten tijdens blessures. Of je nu een sporter bent die snel weer in actie wil komen of iemand die herstellende is van een blessure, de Coban zwachtel biedt de nodige ondersteuning om jouw herstel te bevorderen.

Kortom, de 3M Coban 2081-T zelfklevend zwachtel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig, gebruiksvriendelijk en veilig verband. Of je nu professional in de gezondheidszorg bent of gewoon iemand die een betrouwbare oplossing nodig heeft voor thuis, Coban voldoet aan al je verwachtingen. Bestel jouw Coban zelfklevend verband vandaag nog en ervaar het gemak en de kwaliteit van 3M!

Productspecificaties 3M Coban 2083 zelfklevend verband

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 7,5 cm x 4,5 m
  • 3M artikelnummer: 2083
  • 3M artikelreferentie: 7100219104
Soort Windsel
Zelfklevend
Merk
Coban
Kleur
Bruin
Fabrikant
3M
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: