Idealflex universeel windsel 5 m x 10 cm 10 stuks
Idealflex universeel windsel 5 m x 10 cm 10 stuks
Idealflex universeel windsel 5 m x 10...
Idealflex universeel windsel 5 m x 10...

Idealflex universeel windsel 5 m x 10 cm 10 stuks

HT.931323
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 14,10
Inclusief BTW
€ 12,94 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 14,10
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 12,69
 

Idealflex Universeel Windsel 5 m x 10 cm: Ideaal voor jouw behoeften

Ben je op zoek naar het ideale windsel dat voldoet aan al jouw verwachtingen? Zoek niet verder! Het Idealflex universeel windsel van 5 meter lang en 10 centimeter breed is precies wat je nodig hebt. Waarom zou je voor Idealflex kiezen? Laten we de voordelen eens op een rijtje zetten.

Duurzaam elastisch en universeel

Het Idealflex windsel staat bekend om zijn duurzaamheid en elasticiteit. Of je het nu nodig hebt voor middelsterke compressie of als steun- en ontlastingsverband, dit windsel past zich perfect aan jouw behoeften aan. Met een rekbaarheid van ongeveer 85% biedt het de juiste hoeveelheid compressie zonder ongemak te veroorzaken.

Huidvriendelijk en luchtdoorlatend

De gezondheid van je huid is belangrijk, en Idealflex begrijpt dat. Dit windsel is huidvriendelijk en zacht, wat ervoor zorgt dat het comfortabel aanvoelt, zelfs bij langdurig dragen. Bovendien is het luchtdoorlatend, waardoor de huid kan ademen en irritatie wordt geminimaliseerd.

Uitstekende trekvastheid en slijtvastheid

Idealflex staat garant voor kwaliteit. Dit windsel beschikt over uitstekende trekvastheid, wat betekent dat het stevig op zijn plaats blijft zitten, zelfs bij beweging. Het is ook slijtvast, dus je kunt erop vertrouwen dat het zijn vorm behoudt, zelfs na herhaaldelijk gebruik.

Eenvoudig te onderhouden

Een ander voordeel van Idealflex is dat het gemakkelijk te onderhouden is. Je kunt het eenvoudig wassen bij 40 °C, waardoor het schoon en hygiënisch blijft. Bovendien is het steriliseerbaar in een autoclaaf bij 134 °C, wat het ideaal maakt voor medische toepassingen.

Samenstelling van materialen

Idealflex universeel windsel is samengesteld uit hoogwaardige materialen. Het bestaat voor 66% uit katoen, 33% uit polyamide en 1% uit elastaan. Deze combinatie zorgt voor de perfecte balans tussen comfort en functionaliteit.

Veelzijdig Gebruik

Het Idealflex zwachtel is veelzijdig inzetbaar. Gebruik het voor lichte compressie als steun- en ontlastingsverband, als sportbandage, of zelfs als drukverband bij wondverzorging. Dankzij de elastische eigenschappen is het ook ideaal voor applicatie aan conische lichaamsdelen en voor het aanleggen van spalken.

De keuze voor ideaal Zwachtel

Als je op zoek bent naar een hoogwaardig windsel dat aan al jouw eisen voldoet, dan is Idealflex universeel windsel de ideale keuze. Of je het nu gebruikt voor medische doeleinden, sportblessures, of gewoon als verbandmiddel, Idealflex staat garant voor kwaliteit en comfort.

Kies voor kwaliteit met Idealflex

Kortom, Idealflex universeel windsel is het ideale zwachtel voor al jouw behoeften. Met zijn duurzaamheid, elasticiteit, huidvriendelijkheid en veelzijdigheid biedt het de perfecte oplossing voor verschillende toepassingen. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Idealflex windsel en ervaar zelf de voordelen van dit ideaal zwachtel. Je zult er geen spijt van krijgen!

Productspecificaties Idealflex 9313232 universeel windsel

  • Hartmann artikelnummer: 9313232
  • Inhoud: 10 stuks
  • Afmeting: 5 m x 10 cm
  • Materiaal: 66% katoen, 33% polyamide en 1% elasthan
Soort Windsel
Steun
Merk
Idealflex
Kleur
Wit
Materiaal
Katoen
Polyamide
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: