Peha-Fix hydrofiel elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm 20 stuks
Peha-Fix hydrofiel elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm 20 stuks
Peha-Fix hydrofiel elastisch...
Peha-Fix hydrofiel elastisch...

Peha-Fix hydrofiel elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm 20 stuks

HT.303071
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,68
Inclusief BTW
€ 7,96 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 8,68
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 7,81
 

Peha-Fix Elastisch Fixatiewindsel 4 m x 6 cm: De Ideale Keuze voor Verbandfixatie

Ben je op zoek naar een betrouwbaar elastisch fixatiewindsel om verbanden veilig en effectief te fixeren? Overweeg dan Peha-Fix elastisch fixatiewindsel van 4 meter bij 6 centimeter.

Waarom Peha-fix Elastisch fixatiewindsel?

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel onderscheidt zich van andere fixatiezwachtels op de markt vanwege zijn indrukwekkende eigenschappen en voordelen. Of je nu verbanden moet aanbrengen op gewrichten, conische delen van het lichaam of ronde lichaamsdelen, Peha-Fix biedt de betrouwbare ondersteuning die je nodig hebt.

Peha-Fix geschikt voor alle soorten verbanden

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel is geschikt voor de fixatie van alle soorten verbanden. Of je nu te maken hebt met gaasverbanden, kompressen of wondverbanden, dit elastische fixatiewindsel is de ideale keuze. Het zorgt voor een stevige en veilige fixatie, ongeacht het type verband dat je gebruikt.

Ideaal voor gewrichten

Het aanbrengen van verbanden op gewrichten kan een uitdaging zijn vanwege de beweging van het lichaamsdeel. Peha-Fix biedt uitstekende fixatie, zelfs bij de meest beweeglijke gewrichten, zoals knieën en ellebogen. Dankzij de superelastische eigenschappen past het windsel zich gemakkelijk aan de contouren van het lichaam aan, waardoor het verband stevig op zijn plaats blijft.

Geschikt voor conische en ronde lichaamsdelen

Naast gewrichten is Peha-Fix ook ideaal voor het fixeren van verbanden op conische lichaamsdelen, zoals bovenarmen of dijbenen. De elasticiteit van het windsel zorgt ervoor dat het comfortabel past zonder te knellen. Bovendien biedt Peha-Fix een betrouwbare fixatie voor ronde lichaamsdelen, zoals enkels en polsen, zonder de bloedcirculatie te belemmeren.

Voordelen van Hartmann elastisch fixatiewindsel

Laten we nu de voordelen van Peha-Fix elastisch fixatiewindsel van naderbij bekijken:

Verkrijgbaar in verschillende maten

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel is verkrijgbaar in verschillende maten om aan je specifieke behoeften te voldoen. Of je nu een kleinere of grotere rol nodig hebt, er is altijd een geschikte optie beschikbaar. Dit maakt Peha-Fix flexibel en aanpasbaar aan diverse situaties.

Superelastische fixatiezwachtel

Een van de opvallende kenmerken van Peha-Fix is de superelastische aard van het fixatiewindsel. Met een lengte-rek van ongeveer 160% past het zich moeiteloos aan de contouren van het lichaam aan. Dit maakt het aanbrengen van verbanden snel en gemakkelijk, zonder dat er plooien ontstaan.

Hoog gehalte aan natuurlijke vezels

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel bestaat voor 70% uit viscose en 30% uit polyamide. Deze natuurlijke vezels zijn niet alleen duurzaam, maar ook vriendelijk voor de huid. Ze zorgen voor een ademende en comfortabele fixatie, zelfs bij langdurig gebruik.

Crêpeweefsel met open structuur

Het crêpeweefsel met een open structuur van Peha-Fix biedt meerdere voordelen. Allereerst zorgt dit weefsel voor een goede luchtcirculatie, wat essentieel is om de huid onder het verband gezond te houden. Ten tweede bevordert de open structuur van het weefsel de flexibiliteit en rekbaarheid van het fixatiewindsel, waardoor het eenvoudig aan te brengen is zonder plooien.

Snel en eenvoudig aan te leggen windsel

Of je nu een professionele zorgverlener bent of gewoon thuis verbanden aanbrengt, snelheid en gemak zijn belangrijk. Peha-Fix elastisch fixatiewindsel is ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik. Je kunt het snel en zonder gedoe aanbrengen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onhandige plooien of ongelijkmatige fixatie.

Verschuift niet

Niets is frustrerender dan een fixatiewindsel dat voortdurend verschuift en je dwingt om het steeds opnieuw aan te passen. Met Peha-Fix is dat geen probleem. Dankzij de uitstekende hechting blijft dit elastische fixatiewindsel stevig op zijn plaats, waardoor je gemoedsrust hebt en je je geen zorgen hoeft te maken over ongewenste bewegingen.

Steriliseerbaar (Stoom a 134 °C)

Hygiëne is van het grootste belang bij het gebruik van verbanden en fixatiematerialen. Peha-Fix elastisch fixatiewindsel kan gesteriliseerd worden door middel van stoom bij een temperatuur van 134 °C. Dit garandeert een optimale hygiëne bij het gebruik in medische omgevingen.

Specificaties van Peha-Fix elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm

Laten we eens kijken naar de specifieke kenmerken en specificaties van Peha-Fix elastisch fixatiewindsel van 4 meter bij 6 centimeter:

  • Afmetingen: Dit specifieke Peha-Fix windsel heeft een lengte van 4 meter en een breedte van 6 centimeter. Deze afmetingen maken het ideaal voor diverse toepassingen.

  • Samenstelling: Peha-Fix elastisch fixatiewindsel bestaat voor 70% uit viscose en 30% uit polyamide. Deze combinatie van natuurlijke materialen zorgt voor duurzaamheid en comfort.

  • Crêpeweefsel: Het windsel is gemaakt van crêpeweefsel met een open structuur. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie en flexibiliteit tijdens het aanbrengen.

  • Lengte-Rek: Het elastische fixatiewindsel heeft een indrukwekkend lengte-rek van ongeveer 160%. Dit maakt het geschikt voor gebruik op diverse lichaamsdelen en bij verschillende verbanden.

  • Steriliseerbaarheid: Peha-Fix kan gesteriliseerd worden met behulp van stoom bij een temperatuur van 134 °C. Dit garandeert een optimale hygiëne bij het gebruik in medische toepassingen.

Toepassingen van Peha-Fix elastisch fixatiewindsel

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel is geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de medische en verzorgingssector. Hier zijn enkele voorbeelden van situaties waarin je dit betrouwbare fixatiewindsel kunt gebruiken:

1. Wondverzorging

Het aanbrengen van verbanden op wonden vereist een betrouwbare fixatie om infecties te voorkomen en het genezingsproces te ondersteunen. Peha-Fix biedt een uitstekende fixatie voor verschillende soorten wondverbanden, zodat je patiënten de beste zorg krijgen.

2. Postoperatieve zorg

Na een operatie is het essentieel om verbanden op hun plaats te houden en de wond te beschermen. Peha-Fix elastisch fixatiewindsel biedt een veilige fixatie, zodat patiënten kunnen herstellen zonder zich zorgen te hoeven maken over loszittende verbanden.

3. Sportblessures

Sporters lopen regelmatig blessures op die verband en ondersteuning vereisen. Peha-Fix is ideaal voor het fixeren van verbanden op gewrichten en spieren, waardoor atleten snel weer in actie kunnen komen.

4. Algemene verbandfixatie

Of je nu een kleine wond of een uitgebreider verband moet fixeren, Peha-Fix elastisch fixatiewindsel is geschikt voor algemene verbandfixatie. Het rekbare en gemakkelijk aan te brengen karakter maakt het een handige keuze voor diverse situaties.

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm bestellen

Wil je profiteren van de vele voordelen van Peha-Fix elastisch fixatiewindsel van 4 meter bij 6 centimeter voor je medische of verzorgingsbehoeften? Het kopen van Peha-Fix is eenvoudig en handig. Je kunt dit hoogwaardige fixatiewindsel online bestellen bij betrouwbare leveranciers of bij je lokale medische winkel.

Peha-Fix elastisch fixatiewindsel van 4 meter bij 6 centimeter is de ultieme keuze voor iedereen die betrouwbare, comfortabele en veelzijdige fixatie van verbanden nodig heeft. Met zijn superelastische eigenschappen, hoog gehalte aan natuurlijke vezels en steriliseerbaarheid biedt Peha-Fix de ideale oplossing voor een breed scala aan medische en verzorgingstoepassingen. Aarzel niet om Peha-Fix te proberen en ervaar zelf de voordelen van dit hoogwaardige elastische fixatiewindsel. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je altijd goed voorbereid bent op verbandfixatiebehoeften.

Productspecificaties Peha Fix 3030712 Elastisch fixatiewindsel 4 m x 6 cm

  • Hartmann artikelnummer: 3030712
  • Inhoud: 20 rollen
  • Per stuk gecellofaneerd
Soort Windsel
Hydrofiel
Merk
Peha-Fix
Kleur
Wit
Materiaal
Polyamide
Viscose
Afmeting
400 x 6 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: