Dermaplast ACTIVE Coolfix 6 cm x 4 m

Dermaplast ACTIVE Coolfix 6 cm x 4 m

HT.5220132
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,40
Inclusief BTW
€ 4,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
4 10% € 2,16
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
4 10% € 4,86
 

Verlicht pijn snel met Dermaplast ACTIVE Coolfix 6 cm x 4 m

Ben je op zoek naar een effectieve manier om blessures te koelen en te ondersteunen? Dermaplast ACTIVE Coolfix biedt de perfecte oplossing met zijn zelfkoelende steunverband. Dit unieke verband van 6 cm breed en 4 m lang is ideaal voor gebruik na kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen of zwellingen.

Dermaplast ACTIVE Coolfix is een innovatief product dat je kunt gebruiken zonder dat je direct ijs nodig hebt. Voor extra verkoeling kun je het verband ook in de vriezer leggen voordat je het aanbrengt. Dit maakt het ideaal voor eerste hulp bij sportblessures en andere letsels. Het verband is eenvoudig aan te brengen en biedt zowel koeling als steun aan het getroffen gebied, waardoor je sneller kunt herstellen.

Het zelfkoelende effect van Coolfix helpt om pijn en zwelling te verminderen, terwijl het steunverband zorgt voor stabilisatie van het getroffen gebied. Dit maakt het verband een essentieel hulpmiddel voor elke sporttas of EHBO-kit. Het gebruiksgemak en de effectiviteit van Dermaplast ACTIVE Coolfix maken het de ideale keuze voor iedereen die actief is en snel wil herstellen van blessures.

Kies voor Dermaplast ACTIVE Coolfix en ervaar de voordelen van directe koeling en ondersteuning bij blessures. Perfect voor gebruik thuis, op het werk of tijdens sportactiviteiten.

Wat zijn de voordelen van de Dermaplast ACTIVE Coolfix 6 cm x 4 m?

Dermaplast ACTIVE Coolfix is een innovatief zelfkoelend steunverband dat ideaal is voor de behandeling van diverse blessures. Dit veelzijdige verband biedt effectieve koeling en ondersteuning na kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen en zwellingen. Hier ontdek je waarom de Coolfix een onmisbaar product is voor jouw EHBO-kit.

Voordelen van Dermaplast ACTIVE Coolfix:

  • Zelfkoelend effect: Coolfix biedt direct een verkoelend effect zonder dat er extra koeling nodig is. Dit maakt het ideaal voor situaties waarin directe behandeling nodig is.
  • Gebruiksgemak: Het verband is eenvoudig aan te brengen en kan direct op de getroffen plek worden gebruikt. Geen voorbereidingen of extra materialen nodig.
  • Herbruikbaar: Coolfix kan in de vriezer worden gelegd voor extra verkoeling, waardoor het keer op keer kan worden gebruikt voor verschillende blessures.
  • Flexibiliteit en steun: Het verband biedt niet alleen koeling, maar ook de nodige ondersteuning en compressie voor verstuikingen en verrekkingen, wat de genezing bevordert.
  • Veelzijdigheid: Geschikt voor een breed scala aan blessures, waaronder kneuzingen, verstuikingen en zwellingen. Een alles-in-één oplossing voor jouw sport- en EHBO-behoeften.
  • Compact en draagbaar: Met een formaat van 6 cm x 4 m is Coolfix gemakkelijk mee te nemen in een sporttas, EHBO-kit of zelfs in een handtas. Altijd binnen handbereik voor noodgevallen.
  • Comfortabel: Het materiaal van het verband is zacht en huidvriendelijk, wat zorgt voor een comfortabel draagcomfort, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Geen extra koeling nodig: Hoewel het in de vriezer kan worden gelegd voor extra verkoeling, werkt Coolfix ook zonder deze extra stap, wat het ideaal maakt voor gebruik onderweg of in situaties zonder toegang tot een vriezer.

Toepassingen van Dermaplast ACTIVE Coolfix:

  • Kneuzingen: Biedt directe koeling en ondersteuning om pijn en zwelling te verminderen.
  • Verrekkingen: Helpt bij het verlichten van de pijn en ondersteunt het herstelproces door compressie en koeling te bieden.
  • Verstuikingen: Vermindert de zwelling en biedt de benodigde steun aan het gewricht, wat de genezing bevordert.
  • Zwellingen: Helpt bij het snel verminderen van zwelling door de combinatie van koeling en compressie.
  • Post-inspanning: Ideaal voor gebruik na intensieve trainingen of wedstrijden om spierpijn en zwelling te voorkomen.

Gebruikstips:

  • Direct aanbrengen: Wikkel het Coolfix verband direct om de getroffen plek voor onmiddellijke verlichting.
  • Voor extra koeling: Leg het verband in de vriezer voordat je het gebruikt. Dit zorgt voor extra verkoeling en kan de pijn verder verminderen.
  • Herhaald gebruik: Dankzij het duurzame materiaal kan Coolfix meerdere keren worden gebruikt. Zorg ervoor dat je het schoon en droog bewaart tussen de behandelingen door.
  • Eenvoudig te verwijderen: Het verband kan eenvoudig worden verwijderd zonder de huid te irriteren, wat bijdraagt aan het gebruikscomfort.

Productspecificaties Dermaplast ACTIVE Coolfix 6 cm x 4 m

  • Hartmann artikelnummer: 5220102
  • Inhoud: 100 ml
Merk
Dermaplast
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Wordt voor u doorbesteld.
Geschikt voor
Huid
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten