Elite Bags Emergency's EM13.003 Large Rood
Elite Bags Emergency's EM13.003 Large Rood
Elite Bags Emergency's EM13.003 Large Rood
Elite Bags Emergency's EM13.003 Large Rood
Elite Bags Emergency's EM13.003 Large Rood
Elite Bags Emergency's EM13.003 Large Rood

Elite Bags EHBO tas Emergency's EM13.003 large rood

EM13.003
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 97,95
Inclusief BTW
€ 80,95 excl. BTW

 

Elite Bags EM13.003 kopen? De ultieme EHBO schoudertas voor EHBO-BHV'ers op school en werk!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en functionele EHBO schoudertas die speciaal is ontworpen voor EHBO-BHV'ers op school en werk? Zoek niet verder! De Elite Bags EM13.003 is dé must-have tas voor al jouw EHBO-behoeften. Met een scala aan indrukwekkende eigenschappen en functionaliteiten, is deze tas de perfecte metgezel voor elke EHBO-professional.

Topkenmerken van de Elite Bags EM13.003

De Elite Bags EM13.003 is ontworpen om aan al jouw eisen te voldoen en is voorzien van diverse eigenschappen die je zullen verbazen:

  • Waterdicht Tarpaulin materiaal: Deze tas is gemaakt van hoogwaardig Tarpaulin materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook waterdicht. Dit betekent dat je EHBO-materialen veilig en beschermd blijven, zelfs in ongunstige omstandigheden.

  • Hoge weerstand ritsen: De tas is uitgerust met hoge weerstand ritsen die soepel lopen en zorgen voor snelle toegang tot je EHBO-benodigdheden.

  • Reflecterende strips voor dag en nacht: Dankzij de reflecterende strips op de tas ben je zichtbaar, zowel overdag als 's nachts, wat van cruciaal belang kan zijn in noodsituaties.

  • Wasbaar materiaal: De mogelijkheid om de tas te wassen is van groot belang om hygiëne te handhaven. Met de Elite Bags EM13.003 kun je de tas eenvoudig schoonmaken en zorgen voor een schone omgeving voor je EHBO-uitrusting.

  • Versterkte handgrepen en schouderbanden: Draagcomfort en duurzaamheid zijn gegarandeerd met de versterkte handgrepen en schouderbanden. Je kunt de tas gemakkelijk dragen, zelfs als deze vol zit met EHBO-middelen.

  • Externe kaarthouder en transparant bovenvak: De tas is ontworpen voor ultieme organisatie. Met een externe kaarthouder en een transparant bovenvak kun je snel belangrijke informatie vinden en het sanitair materiaal bijhouden.

Waarom kiezen voor Elite Bags?

Elite Bags is synoniem met kwaliteit, functionaliteit en innovatie. Met de Elite Bags EM13.003 krijg je niet alleen een hoogwaardige EHBO schoudertas, maar ook gemoedsrust en vertrouwen in je EHBO-voorbereiding:

  • Bewezen betrouwbaarheid: Elite Bags heeft zich bewezen als een vertrouwd merk in de EHBO-industrie, en de EM13.003 is geen uitzondering.

  • Slim ontwerp: Elk detail van de tas is doordacht, zodat je je EHBO-materialen efficiënt kunt organiseren en snel kunt reageren.

  • Veiligheid voorop: Met waterdicht materiaal, reflecterende strips en doordachte functionaliteiten, zorgt deze tas ervoor dat je altijd voorbereid bent, ongeacht de omstandigheden.

Basic Life Support gevoerde en grote capaciteitstas, ontworpen om divers materiaal te huisvesten.

Onderverdeeld in het interieur met 4 middelgrote compartimenten en een langwerpig compartiment met grote capaciteit.

Transparante zak in de binnenste klep, ontworpen om gemakkelijk ander materiaal te zien en te ordenen, dankzij de elastische rubberen banden die een goede sluiting garanderen.

Het heeft ook vijf externe zakken, twee zijzakken, één aan de achterkant en één aan de bovenkant die doorschijnend zijn, en ten slotte een frontale zak die intern kan worden verdeeld dankzij zakken en elastiekjes.

Specificaties Elite Bags EM13.003 Schouder

  • Afmeting: 55 x 31,5 x 33 cm
  • Gewicht: 1,76 KG
  • Merk: Elite Bags
  • Kleur: Rood

 

Kleur
Rood
Producttype
Schoudertas
Fabrikant
Elite Bags
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Sport
Thuis
Werk
Inhoud
Leeg

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: