Elite Bags EB14.001 Dia's Blauw Diabetes Etui
Elite Bags EB14.001 Dia's Blauw Diabetes Etui
Elite Bags EB14.001 Dia's Blauw Diabetes Etui
Elite Bags EB14.001 Dia's Blauw Diabetes Etui

Elite Bags EB14.001 Dia's Blauw Diabetes Etui

EB14.001
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 19,31
Inclusief BTW
€ 15,96 excl. BTW

Elite Bags Isotherm tasje EB14.001 voor het opbergen van uw diabetes accessoires. Uw insuline, insulinepen, glucosetestrips en lancetten veilig en handig opgeborgen. Neem de diabetes tas voor een compacte opslag mee op vakantie of werk. Afmeting 5 x 19 x 10 cm

 

Elite Bags Diabetes Etui kopen? Veilig en stijlvol je diabetesbenodigdheden opbergen

Waarom Elite Bags?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare diabetesetui, dan is Elite Bags de juiste keuze. Elite Bags is een gerenommeerd merk dat gespecialiseerd is in medische tassen en accessoires van hoge kwaliteit. Hun producten worden zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de eisen en behoeften van mensen met diabetes. Elite Bags staat bekend om hun vakmanschap, functionaliteit en stijlvolle ontwerpen. De diabetesetui van Elite Bags is ontworpen met oog voor detail en biedt een veilige en georganiseerde opbergoplossing voor al je diabetesbenodigdheden. Met de Elite Bags diabetesetui ben je verzekerd van een duurzaam en betrouwbaar product dat lang meegaat.

Waarvoor gebruik ik een diabetesetui?

Een diabetesetui is een essentieel accessoire voor mensen met diabetes. Het stelt je in staat om al je diabetesbenodigdheden georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk te houden, waar je ook naartoe gaat. Een diabetesetui biedt verschillende voordelen: Veilige opslag: Met een diabetesetui kun je je insuline, bloedglucosemeter, teststrips, naalden en andere benodigdheden veilig opbergen. Het beschermt je spullen tegen schade en houdt ze op één plek georganiseerd. Gemakkelijke toegang: Een diabetesetui is ontworpen om al je benodigdheden overzichtelijk te houden. Hierdoor heb je snel en gemakkelijk toegang tot de spullen die je nodig hebt, zodat je je bloedsuikerspiegel kunt controleren, insuline kunt toedienen of andere handelingen kunt uitvoeren. Draagbaarheid: De diabetesetui is compact en draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt meenemen in je tas, koffer of rugzak. Zo kun je altijd je diabetesbenodigdheden bij je hebben, of je nu naar je werk gaat, op reis bent of een dagje uit bent. Stijlvol design: Elite Bags diabetesetui's zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen, zodat je een etui kunt kiezen die bij je persoonlijke stijl past. Kortom, een diabetesetui is een onmisbaar accessoire voor mensen met diabetes. Het biedt gemak, veiligheid en organisatie voor al je diabetesbenodigdheden.

Bestel nu je Elite Bags Diabetes Etui en ervaar het gemak

Wil je je diabetesbenodigdheden veilig en stijlvol opbergen? Bestel nu je Elite Bags Diabetes Etui en ervaar het gemak en de kwaliteit van dit hoogwaardige product. Met een Elite Bags diabetesetui ben je goed georganiseerd en kun je je diabetesbenodigdheden gemakkelijk meenemen waar je ook naartoe gaat. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Elite Bags Diabetes Etui voor een zorgeloos en georganiseerd diabetesbeheer.

Isotherme zak ontworpen om alle essentiële items voor de behandeling van diabetes te dragen. De structuur, met twee kisten, maakt het gemakkelijker om de meetinstrumenten (glucometer, teststrips, naalden) evenals de insulinepennen te bewaren en te plaatsen, die in de isothermische koker worden geplaatst.

  • Het voorste deel heeft een zak ontworpen om diabetici te houden diagnosemateriaal namelijk glucometer, naalden, teststrips, etc.
  • Het heeft een achterzak ontworpen voor zowel de koude gel als de insuline-applicators. Zelfs in de zomer is een juiste temperatuur gegarandeerd.
  • Binnenste platte zak om de gel te plaatsen.
  • Afwerking van de structuur.
  • Binnenste witte isotherm materiaal
  • Gewicht: 0,1 KG
  • Afmeting 5 x 19 x 10 cm

 

Kleur
Blauw
Fabrikant
Elite Bags
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: