Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze
Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze

Nanoskop F.O. Xenon otoscoop roze

20.000.024
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 72,53
Inclusief BTW
€ 59,94 excl. BTW

 

Nanoskop Fiber Optic Xenon Otoscoop Kopen: Verlichting en Duidelijkheid voor Ooronderzoek

Waarom een otoscoop met Xenon verlichting?

Bij het kopen van een otoscoop voor otoscopie, ofwel het onderzoek van het oor, is de keuze van de juiste verlichting cruciaal. Een otoscoop met Xenon verlichting, zoals de Nanoskop Fiber Optic Xenon otoscoop, biedt een aantal aanzienlijke voordelen die uw ooronderzoeken aanzienlijk kunnen verbeteren.

Heldere en krachtige verlichting

Xenon lampen zijn bekend om hun helderheid en krachtige verlichting. Dit betekent dat wanneer u de Nanoskop Fiber Optic Xenon otoscoop gebruikt, u een scherp en helder beeld van het oor krijgt. Dit is essentieel voor een nauwkeurige diagnose en een grondig onderzoek van het oor.

Natuurlijke kleurweergave

Een ander voordeel van Xenon verlichting is de natuurlijke kleurweergave. Dit betekent dat de verlichting het oor in zijn ware kleuren laat zien, waardoor eventuele afwijkingen, letsels of vreemde voorwerpen gemakkelijker te herkennen zijn. Dit draagt bij aan de nauwkeurigheid van uw onderzoek.

Lange levensduur van de lamp

Xenon lampen hebben over het algemeen een langere levensduur dan andere soorten lampen, wat betekent dat u zich minder zorgen hoeft te maken over frequente vervanging van de lamp. Dit zorgt voor kostenbesparing en minder onderbrekingen tijdens uw onderzoeken.

Wat betekent Fiber Optic bij een otoscoop?

Fiber optic verwijst naar het gebruik van vezeloptica om licht over te brengen van de lichtbron naar het te onderzoeken gebied. Bij een otoscoop betekent dit dat er vezeloptische kabels worden gebruikt om het heldere Xenon licht van de lamp naar het oor te leiden.

Voordelen van Fiber Optic verlichting

  • Gerichte en geconcentreerde verlichting: Fiber optic verlichting zorgt voor een nauwkeurige en geconcentreerde lichtbundel, waardoor u specifieke gebieden van het oor kunt verlichten en onderzoeken zonder verblinding.

  • Koel licht: Een bijkomend voordeel van fiber optic verlichting is dat het licht koel blijft. Dit is comfortabel voor de patiënt en voorkomt oververhitting van het instrument.

  • Duurzaamheid: Vezeloptische kabels zijn duurzaam en bestand tegen slijtage, wat zorgt voor een langere levensduur van uw otoscoop.

  • Verbeterde duidelijkheid: Door de combinatie van Xenon verlichting en fiber optic technologie krijgt u een uitzonderlijke helderheid en duidelijkheid bij het onderzoeken van het oor.

Otoscoop kopen voor thuisgebruik

Naast professioneel gebruik in de medische setting, kan een otoscoop ook waardevol zijn voor thuisgebruik. Het stelt u in staat om regelmatig de gezondheid van uw oren en die van uw gezinsleden te controleren. Met de Nanoskop Fiber Optic Xenon otoscoop kunt u vertrouwen op de beste verlichtingstechnologie voor gedetailleerde inspecties, rechtstreeks bij u thuis.

Bij het kopen van een otoscoop voor otoscopie is de keuze van de verlichting van groot belang. Een otoscoop met Xenon verlichting en fiber optic technologie, zoals de Nanoskop Fiber Optic Xenon otoscoop, biedt voordelen zoals heldere en krachtige verlichting, natuurlijke kleurweergave en een lange levensduur van de lamp. Deze eigenschappen zijn essentieel voor een nauwkeurig en effectief onderzoek van het oor, zowel in de medische praktijk als voor thuisgebruik. Investeer in de beste verlichtingstechnologie voor uw otoscoop en verbeter de duidelijkheid en precisie van uw ooronderzoeken.

Specificaties

  • Wordt geleverd inclusief opbergtas
  • Inclusief 14 oortrechters
  • Fabrikant: AUG medical
  • Artikelnummer AUG medical: 20.000.024
  • Kleur otoscoop: Roze
  • Verlichting: Xenon
Soort verlichting
F.O. Fiber Optic
Xenon
Soort Batterij
AA Batterij
Voltage
2.5v
Soort Otoscoop
Diagnostiek
Merk
Nanoskop
Kleur
Roze
Fabrikant
AUG Medical
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: