Riester E-Scope Otoscoop & Ophthalmoscoop LED Set Wit
Riester E-Scope Otoscoop & Ophthalmoscoop LED Set Wit
Riester E-Scope Otoscoop & Ophthalmoscoop LED Set Wit
Riester E-Scope Otoscoop & Ophthalmoscoop LED Set Wit

Riester E-Scope Otoscoop & Ophthalmoscoop LED Set Wit

2130-203
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 261,30
Inclusief BTW
€ 215,95 excl. BTW

Riester E-Scope Diagnotische set bestaat uit een Otoscoop & Ophthalmoscoop. De moderne LED technologie van Riester zorgt voor een optimaal gebruik van het diagnotische instrument.

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
3 5% € 39,19
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
3 5% € 248,23

Kies Opties

Personaliseer uw stethoscoop.

arrow_drop_downOverview :

prices are expressed excluding taxes

Total :

Share your customization with your firends

 

Riester 2130-203 Wit E-Scope otoscoop & oftalmoscoop set bestellen

Duik in de toekomst van medische diagnostiek met de Riester 2130-203 E-Scope, waar geavanceerde LED-technologie en milieuvriendelijkheid samenkomen om jouw praktijk te verrijken. Deze innovatieve set, aangedreven door de unieke Integrated Power Converter (IPC), biedt een slimmere, groenere benadering van patiëntonderzoek, zonder in te boeten op kwaliteit of prestaties.

De E-Scope Otoscoop van Riester verandert de manier waarop je naar patiëntonderzoek kijkt, door een gelijkmatige, heldere verlichting van het onderzoeksveld met puur wit licht van ongeveer 5500 K. Dit zorgt ervoor dat kleuren precies worden weergegeven zoals ze zijn, essentieel voor een accurate en efficiënte diagnose. Met LED-verlichting geniet je van een bijna onbeperkte levensduur, wat betekent dat je minder vaak onderdelen hoeft te vervangen en je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: de zorg voor je patiënten.

De set omvat een otoscoop en oftalmoscoop, elk uitgerust met LED-technologie en een batterijduur van 50 uur, waardoor je langdurig kunt werken zonder onderbreking. De dioptrieschijf bevat 18 corrigerende lenzen, waardoor je een breed scala aan visuele beperkingen kunt aanpassen en diagnosticeren.

Voordelen van de Riester 2130-203 E-Scope otoscoop & oftalmoscoop set

  • LED-technologie: Biedt gelijkmatige en pure witte verlichting (ca. 5500K) voor een accurate kleurweergave en efficiënte diagnoses.
  • Duurzaam en milieuvriendelijk: Voorzien van een IPC (Integrated Power Converter) voor jongere, slimmere en groenere diagnostische mogelijkheden.
  • Lange batterijduur: Geniet van een indrukwekkende batterijduur van 50 uur voor langdurig gebruik zonder constant opladen.
  • Uitgebreide dioptrieschijf: Inclusief 18 corrigerende lenzen (+/- 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10, 15, 20 dioptrie) voor veelzijdige oogonderzoeken.
  • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid: Riester staat bekend om zijn hoogwaardige medische instrumenten, garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Waarom Riester?

Riester, een toonaangevende fabrikant in de medische sector, zet zich in voor innovatie en duurzaamheid. Met de 2130-203 E-Scope set kies je niet alleen voor superieure diagnostische mogelijkheden, maar ook voor een product dat het milieu respecteert. De combinatie van krachtige LED-verlichting, langdurige batterij en milieuvriendelijke technologie maakt deze set de ideale keuze voor de vooruitstrevende medische professional. Kies voor Riester en ervaar de toekomst van medische diagnostiek.

Productspecificaties Riester 2130-203 E-Scope otoscoop & ophtalmoscoop set

  • Riester Artikelnummer: 2130-203
  • Kleur: Wit
  • LED-Technologie
  • Zuiver, helder licht (Ca. 5500K)
  • Batterij levensduur van 50 uur
  • Dioptrieschijf met 18 corrigerende lenzen (+/- 1, 2, 3, 4, 6, 8, 10, 15, 20 dioptrie)
  • HS-Code: 9018 50 90
Soort verlichting
LED
Soort Batterij
AA Batterij
Voltage
3.7v
Kleur
Wit
Type
Otoscoop & Ophthalmoscoop
Fabrikant
Riester
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: