Welch Allyn 3,5 V halogeen HPX-otoscoop

Welch Allyn 3,5 V halogeen HPX-otoscoop

WA.20000
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 205,64
Inclusief BTW
€ 169,95 excl. BTW

 

Welch Allyn 20000 otoscoopkop 3,5 V inclusief keelverlichter kopen

De Welch Allyn 20000 diagnostische otoscoopkop 3,5 V met keelverlichting en specula is een onmisbaar instrument voor medische professionals die streven naar de hoogste nauwkeurigheid in hun diagnoses. Deze geavanceerde otoscoop maakt gebruik van de krachtige Halogeen HPX-verlichting, die in combinatie met glasvezeltechnologie licht direct naar de distale tip projecteert. Dit zorgt voor een heldere en onbelemmerde weergave van het trommelvlies, waardoor je eenvoudiger en effectiever kunt onderzoeken.

De Halogeen HPX-lamp levert een superieure lichtopbrengst die de ware kleur van weefsel nauwkeurig weergeeft en biedt consistente, langdurige prestaties. Dankzij de glasvezeltechnologie wordt koel licht naar de distale tip geleid zonder reflecties of obstakels, wat resulteert in een superieur zicht op het trommelvlies. De groothoeklens van de otoscoop maakt instrumentatie onder vergroting mogelijk, waardoor je nog gedetailleerder kunt werken.

Daarnaast beschikt deze otoscoop over een afgesloten systeem voor pneumatische otoscopie, wat essentieel is voor een nauwkeurige diagnose van otitis media. Met de Welch Allyn 20000 otoscoopkop ben je uitgerust met een topklasse instrument dat jouw vermogen om nauwkeurige diagnoses te stellen aanzienlijk verhoogt.

Voordelen van de Welch Allyn HPX 20000 Otoscoopkop

  • Halogeen HPX-verlichting: Biedt heldere, echte weefselkleuren en consistente, langdurige prestaties.
  • Glasvezeltechnologie: Projecteert koel licht direct naar de distale tip, zonder reflecties of obstakels, voor superieur zicht op het trommelvlies.
  • Groothoeklens: Maakt instrumentatie onder vergroting mogelijk voor een gedetailleerder onderzoek.
  • Afgesloten Systeem voor Pneumatische Otoscopie: Voor een nauwkeurige diagnose van otitis media.

Waarom Welch Allyn?

Welch Allyn staat bekend om zijn betrouwbaarheid, innovatie en toewijding aan kwaliteit in de wereld van medische instrumentatie. Door te kiezen voor de Welch Allyn 20000 otoscoopkop, investeer je in een instrument dat ontworpen is voor professionals die geen compromis willen sluiten op het gebied van patiëntenzorg. Welch Allyn-producten zijn gemaakt om de uitdagingen van de dagelijkse medische praktijk aan te gaan, met een focus op duurzaamheid, precisie en gebruiksgemak. Kies voor Welch Allyn en ervaar de zekerheid van werken met instrumenten die wereldwijd door medische professionals worden vertrouwd.

Dit product wordt geleverd zonder handvat. Kijk bij onze gerelateerde producten voor de bijbehorende handvaten voor de Welch Allyn 20000.

Productspecificaties Welch Allyn 20000 HPX Halogeen kopstuk

  • Welch Allyn artikelnummer: 20000
  • Kleur: Zwart
  • Voltage: 3,5 V
  • Soort verlichting: Halogeen
Soort verlichting
Halogeen
Voltage
3.5v
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: