Heine Beta 200 2.5V F.O. Diagnotische Set incl. Batterij Handvat

Heine Beta 200 2.5V F.O. Diagnotische Set incl. Batterij Handvat

A-132.10.118
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 672,70
Inclusief BTW
€ 555,95 excl. BTW

Kies Opties

Personaliseer uw stethoscoop.

arrow_drop_downOverview :

prices are expressed excluding taxes

Total :

Share your customization with your firends

 

Ontdek de precisie van de Heine BETA 200 F.O. otoscoop & oftalmoscoop set

Ben je op zoek naar de beste kwaliteit voor jouw medische praktijk? De Heine BETA 200 F.O. A-132.10.118 otoscoop & oftalmoscoop set staat klaar om jouw verwachtingen te overtreffen met de scherpste beelden, perfecte kleurweergave en uitzonderlijke helderheid, allemaal dankzij de geavanceerde XHL technologie. Deze set is het toonbeeld van duurzaamheid met een volledig metalen behuizing en krasbestendige glazen lenzen, wat een levenslang onderhoudsvrij gebruik belooft.

Met een vergroting van 3x biedt het multi-gecoate glazen kijkvenster van de otoscoop hoge resolutie en vervormingsvrije beelden, waardoor je geen detail over het hoofd ziet. De set omvat de BETA 200 Oftalmoscoop, BETA 200 F.O. Otoscoop met XHL, een set herbruikbare tips, wegwerptips in twee verschillende maten, en een reservelampje, allemaal verpakt in een stevige harde koffer.

Voor volledige functionaliteit is de BETA 200 compatibel met BETA oplaadbare handgrepen en de EN 100 / EN 200-wandtransformatoren, wat zorgt voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Kies voor de Heine BETA 200 F.O. set en til de kwaliteit van jouw diagnostische uitrusting naar het hoogste niveau.

Voordelen van de Heine BETA 200 F.O. otoscoop & oftalmoscoop set

  • Scherpe afbeeldingen en perfecte kleurweergave: Geniet van heldere en scherpe afbeeldingen met de XHL-verlichting, die zorgt voor optimale kleurweergave en helderheid.
  • Duurzaamheid gegarandeerd: Een volledig metalen behuizing en krasbestendige glazen lenzen bieden een levenslang onderhoudsvrij gebruik.
  • 3x vergroting: Het multi-gecoate glazen kijkvenster levert hoge resolutie en vervormingsvrije beelden.
  • Compleet geleverd: De set bevat de BETA 200 Oftalmoscoop, BETA 200 F.O. Otoscoop met XHL, herbruikbare tips, wegwerp-tips, een reservelampje, en alles netjes verpakt in een harde koffer.
  • Compatibiliteit: Volledige functionaliteit gegarandeerd met BETA oplaadbare handgrepen en EN 100 / EN 200-wandtransformatoren.

Waarom Heine?

Heine staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en innovatie in de productie van medische diagnostische instrumenten. Door te kiezen voor de Heine BETA 200 F.O. set, kies je voor een set die is ontworpen met het oog op de behoeften van medische professionals. Heine's toewijding aan kwaliteit betekent dat je kunt vertrouwen op deze instrumenten voor nauwkeurige diagnostiek en patiëntenzorg. Kies voor Heine voor diagnostische instrumenten die jouw praktijk naar een hoger niveau tillen.

Productspecificaties Heine BETA 200 F.O. A-132.10.118 otoscoop & oftalmoscoop set 

  • Heine artikelnummer: A-132.10.118
  • Kleur: Zilver & Zwart
  • Verlichting: XHL 
  • Voltage: 3,5V
  • Inclusief handvat
  • Garantie: 3 jaar
Soort verlichting
Xenon
Soort Batterij
C-Cell Batterij
Soort Opthalmoscoop
Standaard
Voltage
2.5v
Soort Otoscoop
Diagnostiek
Kleur
Zilver
Zwart
Fabrikant
Heine
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.

Bijbehorende producten