Hoe kies ik een Stethoscoop

Hoe kies ik een Stethoscoop

Hoe kies ik een Stethoscoop


Eerst proberen en dan pas een stethoscoop kopen; hoor, zie en voel het verschil zelf.

Het beste is om eerst verschillende stethoscopen uit te proberen. Vraag collega's of u kunt luisteren met hun stethoscopen. (Maak uiteraard de oordopjes voor en na gebruik schoon.) Kijk naar de eigenschappen. Controleer of de headsets makkelijk of moeilijk aan te passen zijn. De kans bestaat, dat een 3M™ Littmann® Stethoscoop alles biedt wat u zoekt, en meer.

Als u voor het eerst een stethoscoop gebruikt, is hier een uitleg van de onderdelen.

Hoor het verschil

De ultieme test: Hoeveel kunt u horen? Doe een Littmann stethoscoop om (zorg ervoor dat de oordopjes richting uw neus wijzen). Houd het instelbare membraan tegen uw borst en druk het licht aan. Hoort u uw hartslag? Let op hoe hard het geluid is.

Hoeveel harder? Wel vier keer harder. Een interne 3M test laat zien dat hartgeluiden die worden gehoord door een volwassenen membraan van een Littmann stethoscoop meer dan vier keer harder (20 dB) zijn dan dezelfde geluiden die door stethoscopen van andere merken werden opgevangen. Dat is hetzelfde als het verschil tussen fluisteren en praten. Het kan een essentieel verschil zijn tussen het horen van iets significants bij een patiënt, of helemaal niets horen.

Nadat u bij uzelf hebt geluisterd, luister naar anderen. Lees online recensies. Vraag mensen die Littmann stethoscopen gebruiken. U zult verhaal na verhaal horen van mensen die vertrouwen op Littmann stethoscopen omdat ze het verschil luid en duidelijk horen.


Zie het verschil

Probeer dit eens: Houd een stethoscoop vast bij de headset; en laat deze naar beneden hangen. Zijn er opvallende knikken of krommingen die het gebruik van de stethoscoop in de weg kunnen zitten? Dat wijst op het stijf worden van de slang dat kan trekken aan de oordoppen. Littmann stethoscoopslang hangt recht; het buigt makkelijk mee terwijl u een patiënt onderzoekt.

Wanneer u de headset vasthoud, let op hoe de oorbuizen elkaar kruisen. Littmann stethoscoop oorbuizen zijn symmetrisch voor perfecte afdichting en comfort.

De headset heeft een comfortabele pasvorm en hoort eenvoudig af te stellen te zijn op uw persoonlijke voorkeur. De spanning van de headset van alle Littmann stethoscopen is makkelijk aan te passen door de oorbuizen voorzichtig samen te drukken voor meer spanning, of ze uit elkaar te trekken voor minder spanning.


Voel het verschil

Voel eens aan de Littmann stethoscoop klikvaste oordopjes. Ze zijn glad om makkelijk het oor af te dichten zonder irritaties. Probeer er eens eentje van de oorbuis af te trekken. De oordopjes zitten echt klikvast voor een maximale akoestische prestatie en veiligheid. Als laatste, voel het gewicht eens. Littmann stethoscopen zijn ontwikkeld om lichtgewicht en comfortabel te zijn wanneer ze om uw nek hangen of in uw zak zitten.

Leer meer over de voordelen van Littmann stethoscopen.

geplaatst op 09-09-2019 door webmaster Laatste Nieuws 0 1618

Laat een reactie achterLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd een reactie plaatsen.

Blog archieven

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

Related articles

Vorige
Volgende

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa