Omron M2 Basic Bloeddrukmeter
Omron M2 Basic Bloeddrukmeter
  • -5%
Omron M2 Basic Bloeddrukmeter
Omron M2 Basic Bloeddrukmeter

Omron M2 Basic Bloeddrukmeter

OM.HEM-7121J-E
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 43,11 € 45,38 -5%
Inclusief BTW
€ 35,63 excl. BTW

Omron M2 Basic Bovenarmbloeddrukmeter voor het snel en nauwkeurig meten van uw bloeddruk. Door de Intellisense techniek wordt de meting gedaan zonder het extreem hard opblazen van het manchet voor meer comfort. Manchet inbegrepen van 22 - 32 cm(HEM-CR24).

 

Eenvoud en precisie: De Omron M2 Basic bloeddrukmeter

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare bloeddrukmeter? De Omron M2 Basic biedt uitkomst. Deze compacte bovenarm bloeddrukmeter combineert eenvoud en precisie in één handzaam apparaat. Met slechts één druk op de knop start je de meting, waardoor deze bloeddrukmeter ideaal is voor thuisgebruik.

De M2 Basic is uitgerust met geavanceerde functies zoals een geheugen voor 30 metingen. Dit stelt je in staat om je bloeddrukwaarden over tijd te volgen en trends te identificeren. Het meegeleverde manchet, geschikt voor een bovenarmomtrek van 22 tot 32 cm, zorgt voor een comfortabele en nauwkeurige meting.

Omron staat bekend om zijn klinisch gevalideerde apparaten, en de M2 Basic is daar geen uitzondering op. Deze bloeddrukmeter is grondig getest om accurate metingen te garanderen. Daarnaast beschikt het over een detectiesysteem voor onregelmatige hartslagen, waarmee potentiële gezondheidsrisico's vroegtijdig opgespoord kunnen worden.

Met een gewicht van slechts 0,25 kg en compacte afmetingen is de M2 Basic gemakkelijk op te bergen of mee te nemen op reis. Geleverd met 2 AA-batterijen en de optie om een universele adapter bij te bestellen, staat deze bloeddrukmeter garant voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Kies voor de Omron M2 Basic en houd je hartgezondheid nauwkeurig in de gaten.

Wat is het verschil tussen de Omron M2 & Omron M2 Basic bloeddrukmeter?

Vroeger was het verschil dat de M2 Basic geen opslagfunctie had voor 30 geheugenplaatsen en de M2 deze mogelijkheid wel heeft. Het nieuwe model M2 Basic als zowel, het M2 model bloeddrukmeter hebben beide in huidige setting de mogelijk met 30 geheugenplaatsen voor 1 persoon.

Productspecificaties Omron M2 Basic bloeddrukmeter

  • Merk: Omron
  • Artikelnummer Omron: HEM-7121J-E
  • Toesteltype: Bovenarmbloeddrukmeter
  • Manchettype: Easy manchet (22-32 cm) - OMR-MANCH-CM2
  • Batterijtoevoer: AA-batterijen
  • Geheugenbeheer: 1 gebruiker x 30 geheugenplaatsen
  • Gewicht: 0,25 kg
  • Afmeting: 112 x 140 x 82 mm
  • Garantie: 5 jaar
Kleur
Wit
Fabrikant
Omron
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
5 Jaar
Klinisch Gevalideerd
Ja
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 50,00 - € 74,99
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Ja
Afmeting manchet
22-32 cm

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: