EHBO Losse Producten 

Op zoek naar EHBO producten of EHBO Materialen?

Wondverzorging is een ruim begrip in de EHBO/BHV wereld. Veel voorkomende EHBO hulpmiddelen die ook zijn voorzien in een EHBO koffer zijn snelverbanden, kompressen, Windsels, Netverband, pleisters, traumazwachtels, tourniquets en wondreiniging. 

Bij ons kan u terecht voor een breed scala aan verbandmiddelen van bekende merken als HEKA, Hansaplast, Sanaplast, BSN, 3M, Special Medics, Hartmann en CMT.

Zorg voor een snelle genezing met de juiste wondverzorgingsmiddelen.

 

 

 

 • Onderzoekshandschoenen
  Onderzoekshandschoenen

  Handschoenen nodig?

  Nitril, latex, katoen of vinyl handschoenen bestellen? Verkrijgbaar in alle soorten, maten en hoeveelheden.

  Nitril handschoenen veelal conform kwaliteitsnorm EN 374 en EN 455. (medische kwaliteit)

 • Divers
  Divers

  EHBO Losse Producten/Materiaal Divers

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windselskompressenhandschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

  Bent u toch op zoek naar een complete navulling, ga dan naar:  Navulling compleet

  Traumazwachtel of Nitril, Vinyl of Latex handschoenen nodig? Verkrijgbaar bij EHBOproducten.nl in alle verschillende soorten, maten en kleuren.

 • Elastisch Fixatiewindsel
  Elastisch Fixatiewindsel

  Wat is een Elastisch Fixatiewindsel?

  Elastisch fixatiewindsel is geschikt voor het plaatsen van wondbedekkers en deze vast te zetten met dit windsel, zelfs op moeilijk te verbinden plekken zoals gewrichten en andere beweeglijke delen van het lichaam. Fixatie windsel is een vast onderdeel van een verbandkoffer of verbanddoos.

  Op zoek naar Elastomull? Verkrijgbaar in verschillende maten en eenheden. Elastomull is het bekende merk van BSN medical wat bekend staat om de kwaliteit van het product en de rekbaarheid waarmee het ervoor zorgt dat het altijd correct blijft zitten.
   

   

   

 • Hechtstrips
  Hechtstrips

  Hechtstrips/Zwaluwstaartje

  Een vast onderdeel van een verbandkoffer zijn de hechtstrips. Hechtstrips zijn plakkende strips die gebruikt worden om de randen van een wond bij een te brengen om te zorgen voor een goede wondgenezing zonder te veel littekenvorming. 

  Op zoek naar Leukostrips of Omnistrips? 

  Wij bieden een ruim assortiment aan van bekende merken als Hartmann, Smith & Nephew, 3M en HEKA.

   

   

 • Ideaal Windsel-Zwachtel
  Ideaal Windsel-Zwachtel

  Ideaal- Zelfklevend & Universeel Windsel

  Zwachtel & Windsels worden als product soms door elkaar gehaald, maar dit betekent niet meer dan dit hetzelfde product betreft. Onderstaand vindt u alle soorten windsels welke verkrijgbaar zijn in alle soorten en afmetingen.

  U kunt met onze Controlelijsten eenvoudig en snel de losse artikelen per soort bestellen.

 • Instrumenten
  Instrumenten

  Instrumenten

  Een verbandkoffer is niet alleen voorzien van verbanden, pleisters of windsels, maar beschikt ook over instrumenten als een tekentang of pincet. Deze instrumenten geven de diversiteit aan van een verbanddoos waarmee alle ongelukjes sneller verholpen kunnen worden.

 • Wondsnelverband
  Wondsnelverband

  Wondsnelverband

  Een vast onderdeel van de verbandkoffer is het wondsnelverband, maar wat is de functie achter dit product. Met een wondsnelverband kunt u heel snel een wond behandelen en afdekken. Door het handige wondverband kunt u snel het steriele kompres op de wond plaatsen en het elastische verband dat daar aan vast zit eromheen rollen en dan vastplakken door middel van de stukjes kleef/hechtpleister. Zo bent u snel klaar.

 • Netverband
  Netverband

  Netverband kopen?

  Netverband ook wel buisverband genoemd, wordt gebruikt om verbanden te fixeren zonder dat daar andere materialen mee worden gebruikt. Verkrijgbaar in verschillende maten en verpakkingseenheden. Als u toch wat anders zoekt op het gebied van EHBO losse producten vindt bent u bij ons op het goeie adres.

 • Kompressen
  Kompressen

  Kompressen nodig?

  Een vast onderdeel van een verbandkoffer en verbanddozen zijn de kompressen. Een kompres is een steriele of niet steriel gaas om de wond af te dekken. Kompressen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hoeveelheden. Een kompres wordt veelal vastgezet met een hechtpleister of een snelverband.

 • Snelverband
  Snelverband

  Snelverband

  Een vast onderdeel van de verbandkoffer of verbanddoos is het snelverband. Een snelverband bestaat uit een wondkussen en zwachtel in een product. Afhankelijk van de grootte van de wond kiest u de maat snelverband.

  Het snelverband gerold wordt ook gebruikt bij de BHV en EHBO Trainingen.

   

 • Vingerbob / Fingerbuddies
  Vingerbob / Fingerbuddies

  Vingerbob/Fingerbuddies

  Een vast onderdeel van de verbandkoffer volgens de laatste norm 2016 is de vingerbob. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en hoeveelheden.

  Een vingerbob wordt gebruikt voor het verbinden van vingers en tenen.

   

 • Watten
  Watten

  Watten

 • Huidbescherming
  Huidbescherming
 • Wondsets
  Wondsets
 • Trauma
  Trauma

  Traumazwachtel

  Een traumazwachtel wordt gebruikt bij het stelpen van sterke uitwendige bloedingen. Andere benamingen voor een traumazwachtel zijn ook wel Emergency Bandage of Isreali Bandage.

  Voor een tourniquet bent u bij ons ook aan het goede adres.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease