EHBO 

Snel en voordelig uw EHBO en BHV artikelen bestellen.
Scherpe Online Prijs en Snel geleverd !

Wij leveren aan o.a. bedrijven, particulieren, overheden en instellingen.

EHBO-Centrum.nl voert een ruim assortiment goedgekeurde verbandmiddelen, pleisters en oogspoelingsproducten. Tevens bestelt u bij ons uw complete verbanddoos of overige artikelen voor uw EHBO kist.

 • Verbandkoffers
  Verbandkoffers

  Op zoek naar de juiste verbandkoffer of EHBO Kit? Wij leveren alles op het gebied van EHBO Koffers en verbanddozen. Verbandkoffers welke zijn voorzien van verschillende navullingen en verkrijgbaar in verschillende maten. (A/B en 2016 verbandkoffers en verbandtrommels conform de laatste oranje kruis normen).

  Soorten Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Wij leveren een breed assortiment aan verbandkoffers, maar welke past er perfect bij uw omgeving/sector. Wij leveren verbandkoffers en verbanddozen voor elke sector. U kunt hier denken aan verbandkoffers voor de voedingsindustrie, (sport)verenigingen, scholen, bouwsector etc.

  EHBO Losse Producten

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windsels, kompressen, handschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

   

   

 • Verbanddozen
  Verbanddozen

  Verbanddoos/Verbandtrommel

  Op zoek naar de juiste verbanddoos? Wij leveren alles op het gebied van verbandkoffers en verbanddozen. Verbanddozen welke zijn voorzien van verschillende navullingen en verkrijgbaar in verschillende maten. (DIN/B en 2016 verbanddozen en verbandtrommels conform de laatste oranje kruis normen).

  Soorten Verbandkoffer/EHBO-Koffer

  Wij leveren een breed assortiment aan verbanddozen, maar welke past er perfect bij uw omgeving/sector. Wij leveren verbandkoffers en verbanddozen voor elke sector. U kunt hier denken aan verbanddozen voor de voedingsindustrie, (sport)verenigingen, scholen, bouwsector etc.

  EHBO Losse Producten

  Als u uw verbandkoffer controleert, kunt u bij ons ook terecht voor al uw losse producten. Hier kunt u denken aan: windselskompressenhandschoenen en bijvoorbeeld snelverbanden.

 • Verbandtassen
  Verbandtassen

  Verbandtassen/BHV Rugzakken

  Op zoek naar de juiste verbandtas of rugzak? Wij leveren verschillende modellen en kleuren EHBO verbandtassen en BHV Rugzakken. U kunt hier denken aan EHBO tas of rugzak welke zeer geschikt zijn voor (sport)verenigingen, evenementen, excursies & bedrijven.

  Soorten EHBO Tas/BHV Rugzakken

  EHBO Tassen & Rugzakken voor diverse situaties & omgevingen vindt u in ons assortiment. Zoekt u bijv. een EHBO Tas welke zijn voorzien van met een vulling, zonder vulling of verschillende vakindelingen?

  Elite Bags Rug- en verbandtassen

  Elite Bags EHBO- en BHV Tassen zijn van zeer hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen. De tassen en rugzakken zijn gemaakt van een zeer slijtvast & waterdicht materiaal. De tassen zijn voorzien van reflecterende materiaal waardoor, u ook in het donker erg zichtbaar bent.

   

 • Eerste Hulp sets
  Eerste Hulp sets

  Eerste Hulp Sets/Verbandsets

  Op zoek naar de juiste eerste hulp set of verbandset voor op vakantie? Wij leveren een ruim assortiment sets van bekende merken als bijvoorbeeld Heltiq & HEKA.

  Waarom een eerste hulp Set?

  Een ongelukje is snel gemaakt, zowel in en rond het huis als tijdens een excursie of een verblijf in het buitenland. Met de eerste hulp sets  heeft u alles snel bij de hand en zit het ook niet in de weg vanwege de compacte afmetingen en bent u perfect voorbereid.

 • Navullingen
  Navullingen

  Op zoek naar de Inhoud van een Verbandkoffer of EHBO Koffer?

  Is de inhoud van de verbandkoffer of verbanddoos op locatie niet meer compleet of verlopen? Bij ons bent u op het juiste adres voor een complete navulling of alle losse EHBO hulpmiddelenBelangrijk is dat uw verbandkoffer/trommel up-to-date is en niet de houdbaarheidsdatum overschreden heeft. Controleer de ehbo koffer jaarlijks op de inhoud of verloopdatum zodat, u voldoet aan de ARBOwet en nooit een probleem heeft met de audit controle. 

  U kunt met onze Controlelijsten eenvoudig en snel de losse artikelen per soort bestellen. Stuur de ingevulde controlelijsten door naar ons e-mailadres voor een snelle afhandeling.

  Een EHBO koffer of verbanddoos kan van een verschillende ehbo inhoud zijn voorzien. Kijk dus goed of u een verbandtrommel met een A/B/BHV of verbanddoos inhoud op locatie aanwezig heeft.

 • EHBO Losse Producten
  EHBO Losse Producten

  Op zoek naar EHBO producten of EHBO Materialen?

  Wondverzorging is een ruim begrip in de EHBO/BHV wereld. Veel voorkomende EHBO hulpmiddelen die ook zijn voorzien in een EHBO koffer zijn snelverbanden, kompressen, Windsels, Netverband, pleisters, traumazwachtels, tourniquets en wondreiniging. 

  Bij ons kan u terecht voor een breed scala aan verbandmiddelen van bekende merken als HEKA, Hansaplast, Sanaplast, BSN, 3M, Special Medics, Hartmann en CMT.

  Zorg voor een snelle genezing met de juiste wondverzorgingsmiddelen.

   

   

   

 • Pleisters
  Pleisters

  Pleisters kopen?

  Pleisters worden gebruikt in verschillende situaties. Of u nu een klein sneetje hebt of een grotere wond, met een pleister beschermt u de wond tegen viezigheid. Bij EHBOproducten.nl vindt u pleisters van bekende merken zoals Hansaplast, Compeed, Betadine, Heltiq & BSN (Leukoplast).

  Welk soort Pleister?

  Pleisters op rol, wondpleisters, detecteerbare/HACCP pleisters, hechtpleister, eilandpleisters & kinderpleisters verkrijgbaar in verschillende maten en grootte’s bij EHBOproducten.nl

 • Reanimatie en Beademing
  Reanimatie en Beademing

  Reanimatie en Beademing

  Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van reanimatie beademing, hierbij kan u denken aan beademingsdoekjes, Reanimatiesets en sleutelhangers. In deze groep vindt u alles op het gebied voor ademinghalingshulpmiddelen. 

 • Desinfectie en Hygiëne
  Desinfectie en Hygiëne

  Desinfectie en Hygiëne artikelen bestellen?

  Wij bieden een ruim assortiment van desinfectie en hygiene producten van bekende merken als: Sterillium, Betadine, CMT, Purell, Unicura, Dettol, Salvequick, Hibicet, Hansaplast, HEKA en Hartmann.

  Wat is reinigen?

  Reinigen is het verwijderen van vuil zoals stof, vuil of vet. Hiervoor maak je gebruik van een reinigingsmiddel. Reinigen zorgt er niet voor dat micro-organismen gedood worden.

  Wat is desinfecteren?

  Desinfecteren is het doden, inactiveren of verwijderen van ziekteverwekkende organismen, zoals bacteriën en virussen. Door de micro-organismen te bestrijden, kunnen ze zich niet verder verspreiden. Desinfecteren dient te gebeuren direct na het reinigen van een oppervlak. 

 • Oogspoeling
  Oogspoeling

  Oogspoeling/Oogdouche

  Bedrijven die actief zijn met bijvoorbeeld hout, chemische stoffen of stof zijn verplicht volgens de regelgeving om een oogdouche op locatie aanwezig te hebben. Wij bieden u een ruim assortiment oogspoeling aan van bekende merken als Plum, Cederroth, Sanaplast & Braun. Denk hier aan oogspoelflessen, oogspoelstations en wandhouders.

   

 • Sportverzorging
  Sportverzorging

  Sportverzorging

  Sportverzorging richt zich op de ondersteuning van sportende en bewegende mensen maar natuurlijk ook op niet-sporters. Wij bieden u een ruim assortiment aan van coolpacks, sporttape, Bandages, blaarbehandeling en massage producten. U kunt hier denken aan producten voor fysio's, sportverzorgers, masseurs, personal trainers maar ook voor scholen.

 • Veiligheidskleding
  Veiligheidskleding

  Veiligheidskleding

  Bent u op zoek naar opvallende veiligheidskleding? Wij bieden u ruim assortiment aan op het gebied van BHV-Vesten, armbanden en ook veiligheids vesten voor kinderen die op een kinderdagverblijf of school gebruikt kunnen worden.

 • EHBO Kamer inrichting
  EHBO Kamer inrichting

  EHBO Kamer inrichting

  Een EHBO Post kunt u op verschillende manieren inrichten. Wij bieden u een ruim assortiment aan op het gebied van EHBO Kasten, veldbedden, Brancards en Evacuatie stoelen.  U kunt daarnaast bijvoorbeeld uw EHBO Post nog uitbreiden met een verbandkoffer of AED.

 • Corona virus Protectie
  Corona virus Protectie

  Op zoek naar alles op het gebied van hygiëne & Bescherming? Wij leveren alles van Handschoenen, Handdesinfectie, sneltesten & Medische Handschoenen. Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden, kleuren en maten. 

  Op zoek naar Medische-& 3M mondmaskers met alle certificering en medische Nitril/Latex & Vinyl Handschoenen volgens normeringen EN-420/455 bij ons bent u dan op het juiste adres.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease