Fire Blanket 110x130cm

Fire Blanket 110x130cm

2000.180.1.2
Article commandé, délai de livraison 2-3 jours
22,34 €
TTC
18,46 € hors TVA
De Fireblanket blusdeken is bijzonder eenvoudig te bedienen en past door haar design in elke omge.........
 

De Fireblanket blusdeken is bijzonder eenvoudig te bedienen en past door haar design in elke omgeving. Een beginnende brand hoeft niet meer uit de hand te lopen: blus het snel, eenvoudig en vooral veilig met de Fireblanket blusdeken.

Iedereen kan de Fireblanket blusdeken bedienen: door aan de twee grote duidelijk zichtbare handvatten te trekken opent de blusdeken zich vanzelf. Je hebt de blusdeken direct gereed in de juiste positie om de brand te blussen en door de positie van de handvatten zijn je handen goed beschermd. En door de grote afmeting van het doek van 1,1 x 1,3 m ben je zelf beter beschermd tegen de vuurhaard.

Niet geschikt voor frituurbranden!

Veiligheidswaarschuwing: gebruik geen blusdekens voor olie- en vetbranden

Uit onderzoek van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is gebleken dat blusdekens niet geschikt zijn om olie- en vetbranden waaronder frituurbranden te kunnen doven. Wij adviseren u om frituurbranden bij voorkeur met een vetblusser te doven. Met een vetblusser kunt u alle keukenbranden blussen. 

Voor kleine beginnende branden tot de grootte van een voetbal en voor het doven van (kleding van) een persoon zijn blusdekens uitermate geschikt en prima bruikbaar.  

Veilig gebruik van een blusdeken in woning of bedrijf
Zorg er voor dat de blusdeken altijd toegankelijk, schoon  en onbeschadigd is;
Een blusdeken moet na gebruik altijd vervangen worden;
Lees de instructies door ruim voor het gebruik van de blusdeken;
Houd de blusdeken bij gebruik voor het eigen lichaam als bescherming tegen de vlammen. Zorg er voor dat de handen beschermd zijn door deze in de blusdeken te draaien.

Veilig gebruik van een blusdeken in werkplaats en praktijklokaal
Een blusdeken kan uitstekend gebruikt worden als preventieve beveiliging bij las- en slijpwerkzaamheden. Met de deken kunnen brandbare materialen in de omgeving afgedekt worden.
 
Gebruik een vetblusser bij vlam in de (frituur)pan! 
Gebruik een vetblusser volgens de instructies die op de blusser staan. Blijf bij het blussen op voldoende afstand (enkele meters) van de brandende pan. Zet de warmtebron uit en doe de afzuigkap uit. Laat de pan staan totdat deze is afgekoeld (ten minste een uur). 

Let op: 
Blus brandende olie of vet nooit met water;
Pak nooit een brandende pan vast;
Verplaats nooit een brandende pan. Het morsen van hete vloeistoffen geeft een groot risico op brandwonden en een groter wordende brand.

Is de brand groter dan het formaat van een voetbal, neem dan geen risico. Zoek een veilig heenkomen voor u en andere aanwezigen en bel het alarmnummer! 
Couleur
Rouge
Matériel
Glasvezel
Taille
110 x 130 cm
Fabricant
MHCI Products
T.V.A.
21%
Délai de livraison
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prix
€ 20,00 - € 29,99

Les clients qui ont acheté ce produit ont également acheté...